Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-02-16 19:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gastrotirgus - nuesnez. pirmajā pieturpunktā sarkstošs un drebošs kasierpuika knapi tika galā ar pasūtījumu (bet tā nebija viņa vaina; ēdienkartē viss saucās citādi nekā datu bāzē), karstais smūtijs bija auksts, viss pārējais... nu, raw dārzeņu bļodu ir grūti sabojāt :) kāda dāma ielūrēja manā šķīvī un iebļāvās: fui, kaut kas veselīgs, šeit mēs neēdīsim!

otrajā pieturpunktā m. dabūja karstu pankūku ar padzisušu pildījumu.

līdz āzijas streetfood kioskam netikām, jo pieēdāmies, tāpēc komentāru nav.

žēl darbiniekus, kam jāstrādā ļ. šaurās, neērtās, trokšņainās un svešām acīm pārskatāmās vietās. drošvien sāpīgi latvieša dvēselei. kā arī bail iedomāties, kādus plastmasas kalnus atstāj šī vieta diendienā. vo, balsoju par iestādi, uz kuru jāiet ar saviem piederumiem!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2019-02-16 19:50 (saite)
man šīs jaunās vietas sakarā vispārsteidzošāk likās tas, ka visi tie stendi principā ir viens uzņēmums, nevis dažādi ēdinātāji. tik katram ir izstrādāts atsevišķs logo un radīts iespaids, it kā katrs stends būtu kaut kas atsevišķs un unikāls. pati gan neesmu bijusi vēl.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-02-16 19:51 (saite)
Oho! Šo nezināju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2019-02-16 19:55 (saite)
nuu, bet padomā reāli - vai, staigājot pa to paviljonu, tu kādu no entajiem nosaukumiem zināji? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-02-16 19:56 (saite)
Nē, bet es esmu atpalikusi no Rīgas realijam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mansgan
2019-02-16 20:32 (saite)
nu, to visu laikam iekārtoja tie paši, kas International. kā tas tika kārtots,gan neesmu pētījis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2019-02-16 21:49 (saite)
Lūk, lūk. Kad es to uzzināju, man pārgāja jebkāda vēlēšanās iet uz to vietu. Feiks.

"Gastronomijas paviljona ēdināšanas zonas jeb “Centrālā Gastro Tirgus” izveide ir uzticēta restorānu grupai “Resto-Rātors”. “Resto-Rātors” restorānu grupas vadītājs Viktors Ravdive"

Un par to Viktoru Ravdivi ir vērts iegūglēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mansgan
2019-02-16 22:07 (saite)
saki? pagūglēsim :)

pirms gadu gadiem sanāca uz to International Sv aizdoties, kad cenas bija puskosmosā, nevis kosmosā. gastronomiski bija diezgan interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2019-02-17 00:34 (saite)
Jā, nu International, protams, nav slikts. Man nepatīk, ka izliekas par kaut ko citu nekā ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2019-02-17 00:27 (saite)
Nu, iegūglēju, tipa skaitās baigi kruts džeks. Kāpēc feiks?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2019-02-17 00:33 (saite)
Tādā ziņā, ka normāli ārzemēs šādās vietās tiešām tirgojas dažādi mazi uzņēmumi, kuri specializējas uz noteiktu virtuvi, un tāpēc ir savā jomā ļoti labi, bet šeit paņem un viens uzņēmums uztaisa jums gan āziju, gan āfriku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2019-02-17 01:47 (saite)
ā, tādā ziņā jā. tāpēc man rodas stipras šaubas par to, cik labs tas ēdiens tur ir, jo nu... nevar specializēties visā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusums
2019-02-16 20:01 (saite)
Fascinē, ka tāda mūzika (agresīvs tucārs) ir pat pirmdienas pusdienlaikā.

Vieta kā kura, zupas iepatikās, tur ir arī papīra bļodas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-02-16 22:36 (saite)
Muzons savdabīgs, jā. Varbūt lai cilvēki neaizsedetos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusums
2019-02-16 23:03 (saite)
Iet kopā ar (pēc skata) nepietiekamo sēdvietu skaitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2019-02-17 12:29 (saite)
Vēl nebiju, bet redzēju daudz bildes. Palika iespaids, ka nu gan tagad ir tieši tāpat kā pie visiem, kā Kopenhāgenas, Hamburgas, Roterdamas ēdiena "tirdziņos". Negribas pat iet uz turieni :(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?