Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-01-17 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stīvens kings apgalvo, ka neatceras, kā uzrakstījis tominokerus (un vēl čupu ar romāniem), jo bijis nepārtrauktā pālī. apbrīnoju šādu izturību; jau sen esmu sapratusi, ka pat pēc vienas vīna glāzes pastrādāt neesmu spējīga. ja nu vienīgi uzrakstīt kādu šitpostu cibā.

ne tik sen lasīju internetos jūsmīgu aprakstu par beibi, kas sēž uz heroīna, bet strādā, nemirst un vispār visa tāda funkcionāla. realitātē beibe, promska, dzīvo pie mammas, apkārusies ar mikrokredītiem, ņem visvieglākos darbus, ko varētu izdarīt dienas laikā, un muļļā tos nedēļu.

bet esmu visai droša, ka es ar atkarību būtu vēl mazāk funkcionāla.

jāpadomā, cik daudz manu dzīvi ir ietekmējis tas, ka spēku tā objektīvi man ir zem vidējā; nekad neesmu spējusi mācīties naktīs vai uzrakstīt bakdarbu nedēļas laikā, vai negatavoties sesijai, vai celties pirms saullēkta, vai... nākas dzīvot racionāli un plānot laiku, un rūpēties par sevi; a ko lai dara, ja nav citu opciju.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puuce
2019-01-17 14:48 (saite)
Jā, man arī. Apbrīnoju tos, kuri var; rezultāti reizēm tādi nekādi gan..

(Atbildēt uz šo)


[info]honeybee
2019-01-17 15:23 (saite)
Man šķiet, ka daudziem viņš bija nevis pālī, bet apsities

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-01-17 15:23 (saite)
ja tā pavisam precīzi, tad gan-gan

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2019-01-17 16:21 (saite)
man viens čoms stāstīja, ka viņam sagribējies jaunas mašīnas sajūtu un viņš nopircis jauno volvo.
mašīna turpat blakus stāvēja un es noriju kamolu.
pēčāk izrādījās, ka viņa līgavas tēvs meitai uz kāzām uzdāvinājis naudu pirmajai iemaksai, lai viņa paņem sev līzingā mašīnu.

cilvēkiem patīk izpušķot māju un stāstus.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2019-01-17 21:46 (saite)
Ja es būtu tulks, tad vieglās pālis man visdrīzāk dotu vislabākos rezultātus satura pārnešanas kavlitātes ziņā. Protams, pēc tam rediģētu obvious muļapāļa kļūdas un dažas nevajadzīgas atkāpes, bet kopumā sanāktu daudz raitāk un dabiskāk. Savā laikā skribelēju esejas internetos elektriskajām spēlēm un mūzikas lietām un vienmēr bija problēma kaut ko iesākt skaidrā. Zem neliela šmiguča viss aizgāja kā pa sviestu un pat beigās skaidrā lasot jūsmoju ka tik labi sanācis un jā, tieši tā es domāju par tām lietām arī sober steitā, tikai nespēju pateikt līdz galam. (story of my life)
Bet tev jau vispār ir kaut kāda pataloģiska orgreakcija pret alko kā man pret zemessriekstiem, kad vis uztūkst no abām audu pusēm.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-01-17 22:14 (saite)
mhm, man reāli šķiet, ka no vīna man ir nevis pālis, bet reāla saindēšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?