Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-11-12 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es neapšaubāmi esmu atkritēja un savu sakņu noliedzēja (rau, pat ar jums runāju svešā mēlē, tādējādi pazemojot savu etnicitāti),

bet nesaprotu (ar visu to, ka man riebj balagāni), kāpēc visādiem eksotiem ir ļauts izpaust etnisko savdabību, pie viņiem mēs ekšelī braucam tādu lūkoties, gribam dzirdēt nacionālās mēles un iegrauzties nacionālajā virtuvē, nevis maķītī, bet latvijā katru gadu ap šo laiku ir jālasa: fū pē nacionālisms bē vē


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2018-11-12 18:53 (saite)
Klimats man ne pārāk Latvijas patīk, bet latviešu virtuvi gan es nenopeļu. Man gan ir jāpadomā kas īsti skaitās pie latviešu virtuves, bet lietas kas nāk prātā uzrunā. Kartupeļi ar krējumu, siļķi un biezpienu. Pelēkie zirņi ar speķi un kefīru. Rupjmaize un Jāņu siers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-12 20:11 (saite)
Jap, mūsu ierastie ēdieni ir ļoti underrated. Ne vienmēr vajag salātus ar 1848 sastāvdaļām, lai kaut kas būtu gardi. Foršas kombinācijas ar pareizām proporcijām arī panāk krutu efektu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?