Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-09-14 12:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cilvēku skaits, kurš tumsā skrēja pāri valdemāra ielai neatļautās vietās - ne uz gājēju pārējām un ne uz krustojumiem - aptuveni 4 minūšu garā laikposmā, ko braucu pa iepriekšminēto ielu - pieci cilvēki un suns. tikai vienam no viņiem bija kaut kāds hrenovijs atstarotājs, pārējie izvēlējās saplūst ar ainavu (moš viņi piedalījās militārajās apmācībās namejs un maskējās, hvz).

biju aizmirsusi, cik jautri ir braukt pa centru, kad jau ir tumšs, bet visi vēl nav devušies gulēt, jāsāk pierast atkal. bet dusmīga vairs neesmu. nu, nemāk cilvēki saprast, kā viņi izskatās (vai drīzāk neizskatās*) no malas, kas no tā? es arī daudz ko nemāku. peldēt nemāku, kūleni mest nemāku, ar riteni braukt nemāku, rokdarbus nemāku, somu valodu nemāku, 10000001 lietu nemāku. uzmanīties uz ceļa gan māku, ņe dožģotesj

*lai gan tiem, kuri ir vismaz riteņbraucēji, to vajadzētu saprast. m., kurš ne tik sen sāka aktīvi pārvietoties ar velo virzienā grāvis-centrs-grāvis, bet pirms tam uz riteņa nebija kāpis kādus gadus 20, reiz atnāca mājās šokēts, like, nezināju, ka cilvēki tumsā ir TIK neredzami.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2018-09-14 14:57 (saite)
"lai gan tiem, kuri ir vismaz riteņbraucēji, to vajadzētu saprast" - kā tad. Pirms pāris dienām noskatījos, kā sieviete uz velosipēda ar bērnu velosipēda grozā un drusku lielāku bērnu uz atsevišķa velosipēda šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas bez jebkādas aiztures.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kemune
2018-09-14 15:23 (saite)
bet kā, sievietes taču nekakā, nē, nekrusto krustojumus neatļauti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2018-09-14 18:18 (saite)
Stāsts ir par to, ka arī mazajam riteņbraucējam tagad skaidrs, ka sarkanā gaisma būs pofig.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2018-09-14 16:35 (saite)
Всем привет!я к вам за саветом.я сегодня на пешеходном переходе(у пешехода был красный) у меня зелёный,не пропустила велосипедиста,его действия меня шокировали.он поехал за мной и когда я остановилась вырвал с корнями зеркало у машины.как быть?есть смысл вызывать полицию? очень хочется наказать его, хоть и шансы мои равны 0

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2018-09-14 16:36 (saite)
(imantā šodien)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?