Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-09-02 10:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad mazgadībā strādāju par pārdevēju, man bija kolēģe (viena no), mana vienaudze un tā. es viņai besīju neizsakāmi, turklāt ne bez iemesla.

pirmkārt, mēs saņēmām vienādi, bet viņa darīja vairāk (piemēram, stāvēja pie kases, ko es nedarīju nekad, lai gan teorētiski vajadzēja). otrkārt, es viņu regulāri pamanījos aizvainot, un tam, ka man nebija mērķa viņu aizvainot, nebija nekādas nozīmes. vienu reizi viņa sūkstījās, ka stājās un neiestājās kultakā, bet es iesaucos: ā, es tur mācos, baigais sūds! (es patiesībā gribēju viņu uzmundrināt). citu reizi viņa palika stāvoklī un staigāja ar milzu vēderu un kko runāja par bērnu lietu pirkšanu, uz ko es pārsteigta jautāju: tu jau domā par tādām lietām? viņa teica: tak 7. mēnesis jau, un es biju autā: kā, es domāju, ka tu vnk uzresnēji (mēs tur visi rijām kā cūkas aiz gara laika), bet es vnk domāju skaļi! trešo reizi es vaicāju viņai, ko viņa domā par citām reliģijām (viņa bija kkādā vefa sektā praktizējoša ķipa kristiete), un viņa reāli uzbrēca: kādas reliģijas? nav nekādu citu reliģiju, krišnaītismu izgudroja 20. gadsimta 60. gados!!!!

(atceros viņu tik labi, jo šis patterns manās attiecībās ar sievietēm atkārtojas visu mūžu, un vīriešiem esmu pateicīga par to, ka viņi uz mani pārsvarā neapvainojas).

bet stāsts tāds, ka vienu brīdi centos viņai iepatikties, un, kā vēsta popsiholoģijas guru, nav labāka veida, kā sakonektēt ar cilvēku, kā lūdzot viņam palīdzību. srsly, tas nestrādā. katru reizi viņa izskatījās tā, ka grasītos atštaukāt mani ar slapju lupatu vai vismaz ķert sirdstrieku. interesanti, no kurienes vispār nāk doma, ka parazītiski mēģinājumi izkalpināt cilvēku palīdz viņam tuvināties?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2018-09-02 10:38 (saite)
Ja cilvēks ir padarījis labu, tad, jūt, ka ir uzkrājis morālo kapitālu un tiesības klapēt sev pa plecu un teikt, vai, kāds es malacis!Un ja vēl palīdzējis tādam, kurš riebjas, tad vispār aste gaisā, re, kāds es pozitīvs varonis - man tas cilvēks riebjas, a es palīdzu, jēziņ, man par šito ordenis pienākas un pupu palielinājums par diviem izmēriem, hoho, sliktais cilvēk, tu man tagad patīc, jo sagādāji man šo neaprakstāmo baudu!

Kaut kā tā.

Iespējams, ka dažiem tas tiešām tā strādā.

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2018-09-02 14:09 (saite)
nujā, ar takta izjūtu izcelties tu laikam nemaz necenties :D

bet palīdzības lūgšana vai drīzāk nav tādā aspektā, ka tev ļoti būtu vajadzīga viņas palīdzība, lai tiktu galā ar kādu uzdevumu, nevis vnk prasīt, lai viņa kko izdara tavā vietā.

(Atbildēt uz šo)


[info]glam_our
2018-09-03 13:43 (saite)
man ir ļoti līdzīgas sociālās iemaņas, man par tām ir kauns, bet es gribētu tās pieņemt un atstāstīt kā jokus. respektīvi, es gribētu, lai šo ierakstu būtu uzrakstījusi es :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-09-03 13:54 (saite)
Uzraksti savējo :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]muhacakatuha
2018-09-03 23:30 (saite)
Vai kādreiz ir gribējies, lai Tev būtu sieviešdraudzene? Vai arī gluži labi var iztikt bez tā(s)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-09-04 05:22 (saite)
Ir bijušas, pārsvarā beidzas slikti :) lai gan viena vēl nav aizmukusi. Pārsvarā gan draudzenes funkciju pilda vīrs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?