Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-30 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mans nepopulārais (?) viedoklis ir tāds, ka tos slavenos "vadošos amatus" aiz laba prāta ietu ieņemt vien kādi 5 procentī vīriešu un 0,5% sieviešu, pat ja viņas kāds lūgtos, tb disproporcija pastāvētu vienmēr. un man pat ir vienalga, vai sievietes ir slinkākas, saprātīgākas, reālistiskāk novērtē perspektīvas vai ir, lol, holistiskākas; srsly, nav daudz gribētāju nonstopā plēst dirsu 80 stundas nedēļā. ar naudu savukārt ir tā viltīgi - tiklīdz ir sasniegta kkāda pesonīgās pietiekamības latiņa, ir vajadzīga ļooooti liela motivācija, lai pārkāptu to. atceros mēnesi, kad sasniedzu to četrās fakin darba dienās. vai atlikušo mēnesi es strādāju kā bitīte? nē, dauzīju bumbieri un domāju, kā lai pieklājīgāk atšuj klientus un viņu piedāvājumus.

mani drīzāk apbēdina mazais sieviešu skaits eksaktajās zinātnēs. kāpēc beibēm neinteresē matemātika un fizika? :(

es, piemēram, tiku tik tālu, ka ieliku būkmārkos algebra for dummies* kursu garajiem ziemas vakariem. vai esmu tur kaut reizi iegājusi? nē, tupīju tupīdama.

*https://www.khanacademy.org/math/algebra


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-11-30 23:28 (saite)
Ak tu nabadzīte. Varu derēt tev totāli tā teica un šī nebūt nav no pirksta izzīsta fantāzija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puuce
2017-11-30 23:34 (saite)
Saulīt, man ir meita & es redzu un dzirdu, ko vecāki viens otram saka.
Un es arī zinu, ka manai meitai, kura (tāpat kā es) ir ar talantu matemātikā, audzinātāja saka, ka “tev došu vieglāko uzdevumu, jo meitenēm matemātika nav tik svarīga.” Un uz manu wtf šajā sakā izskaidro, ka viņai būs grūti, ja viņa lielīsies ar savām prasmēm. Bet nu protams, es to visu tikko izdomāju, loģiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-11-30 23:42 (saite)
Nu es domāju audzinātājai vajag kategoriski norādīt, lai šitādu figņu izbeidz, un ātrāk nekā citām reizēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-11-30 23:42 (saite)
bet jūs mani pamatīgi pārsteidzat, jā (atzīstu, ka jaunākās tendences bērnkopībā man ir melna bilde bērnu neesamības dēļ). a nav tā, ka ar to vairāk gļuko tieši privātās iestādes, un parastajās visiem par visu ir pohuj?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-11-30 23:46 (saite)
...jo no privātajām es dzirdu arī citus šausmu stāstus, like, obligātās dāvanas bērnam grupiņā visu decembri katru dienu utt utml

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-12-01 00:37 (saite)
I call bullshit. Vai arī tev ir kaut kā liktenīgi nepaveicies ar skolotāju, jo tik groteski piemēri izklausās kā pa taisno no propagandas multfilmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?