Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-02 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
/garāmskrienot/ sakarā ar haju "caur ērkšķiem uz..." sakarā - kur problēma?

apzinātas ļaunprātības noteikti ir vairāk pat jaunajā "saimnieks meklē sievu" sezonā (pa kluso sabarot netīkamu saimnieku ar caurejas zālēm, lai izbeigtu garlaicīgu randiņu vai romantiska randiņa vietā izvizināt meiteni caurā laivā, un kad tā nogrimst, likt peldēt uz otru krastu pašai visā kleitā un meikapā).

kopumā es nekoķetējot atzīstu, ka man "neētiski" nav arguments, un es arī īsti nesaprotu, ko tas nozīmē. ja pašas dalībnieces tagad stāstītu, ka šovs ir nācis viņām par sliktu - cita lieta. patronizēt viņas aļa "nabadzītes nejēdz, ko dara" ir tizli.

nu, izvarošanas stāsti #metoo. nu, bezzobu smaidi un nodzertas sejas - ja es ieraugu to tv ekrānā, nevis autobusu pieturā, man pēkšņi jājūtas šokētai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]penny_lane
2017-11-02 19:25 (saite)
kopš man bija tā laime mācīties studijās kursu "realitātes šovs", mani tas viss biedē, atbaida un raisa nepatiku. bet šis rullītis man uzreiz raisīja īpaši nīgru nepatiku, bet pa lielam man besī ar ģimenes lietas, delfu izklaides dročīšana uz kombuļu inesi un pa lielam arī pārtībomža fotografēšana, bet tā ir mana sajūta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 19:28 (saite)
man nebesī nekas. bet neinteresē, piemēram, talantu šovi (ar daudz lielākām iespējām izņirgt muļķīšus). interesē, savukārt, šovi, kuros var labi vērot grupu dinamiku (interesantas atziņas rodas pat max iestudētos šovos). cibu es lasu/rakstu līdzīgos nolūkos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 19:32 (saite)
var taču redzēt, ka es to uztveru personīgi, ne? jo labi zinu, ka arī mana dzīve un paradumi var kādam likties deģeneratīvi, un patronizējošu attieksmi no pasaules esmu jutusi ne vienu reizi vien.

bet vispār ejiet dirst. nosaukt, piemēram, lesbieti laimu par neaptēstu nabadzīti, kas nezina, ko dara, ir vnk debili un nepatiesi. esmu gatava dot pa muti, laimas godu aizstāvot, gluži kā panku jaunā māmiņa krista!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 20:50 (saite)
vai, piemēram, ar ko ir apspiesta inese? ar to, ka dzīvo laukos un nekad nav bijusi rīgā? un varbūt kādai durai viņa nešķiet pietiekoši smalka un intelektuāla?

deivija, tā, kura nomira, vispār ir viens no simpātiskākajiem tēliem visā balagānā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 20:53 (saite)
vēl šovs labi parāda to, kāpēc nestrādā oficiālās palīdzības programmas (piemēram, allas un probācijas dienesta keiss).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2017-11-03 11:03 (saite)
labi, ka pie nodokļu maksātāju naudas izrīkošanas pie pirmās izdevības netiek cilvēki, kurus pēc kādu random pseidointelektuālu kursu noklausīšanas viss sāk biedēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]penny_lane
2017-11-03 11:06 (saite)
cik... tematiski un loģiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?