Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-02 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
/garāmskrienot/ sakarā ar haju "caur ērkšķiem uz..." sakarā - kur problēma?

apzinātas ļaunprātības noteikti ir vairāk pat jaunajā "saimnieks meklē sievu" sezonā (pa kluso sabarot netīkamu saimnieku ar caurejas zālēm, lai izbeigtu garlaicīgu randiņu vai romantiska randiņa vietā izvizināt meiteni caurā laivā, un kad tā nogrimst, likt peldēt uz otru krastu pašai visā kleitā un meikapā).

kopumā es nekoķetējot atzīstu, ka man "neētiski" nav arguments, un es arī īsti nesaprotu, ko tas nozīmē. ja pašas dalībnieces tagad stāstītu, ka šovs ir nācis viņām par sliktu - cita lieta. patronizēt viņas aļa "nabadzītes nejēdz, ko dara" ir tizli.

nu, izvarošanas stāsti #metoo. nu, bezzobu smaidi un nodzertas sejas - ja es ieraugu to tv ekrānā, nevis autobusu pieturā, man pēkšņi jājūtas šokētai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2017-11-02 16:34 (saite)
šovs ir redzēts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-11-02 17:14 (saite)
Un būtu šovs redzēts, tad gan uzzinātu, ka viņi bija balti un pūkaini, nekādu kontraktu ar zināmām sankcijiņām, nekāda grupas spiediena, kas liktu izpildīties tā, kā viņas pašas to neizvēlētos, ja būtu pilnīgi brīva izvēle?

Protams, ka ir arī citi neētiski šovi - bet varbūt ar kaut ko vienu ir jāsāk - un tad ar kaut ko, kas nav sabiedrības daļai jau iemīļota un pierasta izklaide, kuras atņemšanu nesapratīs, bet kā reiz šāds, nedaudz atšķirīgs? Pie tam šobrīd viss tas #metoo caitgeists un kā reiz sagadījies, ka pirmo reizi dalībnieks pamanījies sevi nobendēt, pēc šova filmēšanas, bet pirms translēšanas sākuma.

Bet tā jau tik tā, sagadīšanās, ko gan no tādas rūdītas atkarībnieces var gribēt? Vēl apsaki, ka no paškaitējuma vispār tikai trakie nomirst, pasaule tīrāka paliek?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 17:19 (saite)
es tomēr atļaušos ignorēt čukča ne čitateļ, čukča pisaķeļ tipa viedokļus savā cibiņā.

un koments bija tik par to, ka cilvēki nāk un iet, kad grib. desmitā dalībniece vsp ieradās krietni vēlāk, neviena negaidīta. parasta parādība lv šovos. lauku sētā mūždien kāds aizmūk un uztaisa sev atvaļinājumu, kas pēc tam atklājas, savstarpējas pretenzijas kārtojot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-11-02 17:23 (saite)
un nē, NAV JĀSĀK. ja man ir jāizsaka savs kategoriskais viedoklis vismaz par kaut ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?