Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-02 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
/garāmskrienot/ sakarā ar haju "caur ērkšķiem uz..." sakarā - kur problēma?

apzinātas ļaunprātības noteikti ir vairāk pat jaunajā "saimnieks meklē sievu" sezonā (pa kluso sabarot netīkamu saimnieku ar caurejas zālēm, lai izbeigtu garlaicīgu randiņu vai romantiska randiņa vietā izvizināt meiteni caurā laivā, un kad tā nogrimst, likt peldēt uz otru krastu pašai visā kleitā un meikapā).

kopumā es nekoķetējot atzīstu, ka man "neētiski" nav arguments, un es arī īsti nesaprotu, ko tas nozīmē. ja pašas dalībnieces tagad stāstītu, ka šovs ir nācis viņām par sliktu - cita lieta. patronizēt viņas aļa "nabadzītes nejēdz, ko dara" ir tizli.

nu, izvarošanas stāsti #metoo. nu, bezzobu smaidi un nodzertas sejas - ja es ieraugu to tv ekrānā, nevis autobusu pieturā, man pēkšņi jājūtas šokētai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-11-02 14:33 (saite)
> kad tā nogrimst, likt peldēt uz otru krastu pašai visā kleitā un meikapā

es šitos neskatos, bet skuzī, kas tas ir? un ja nu tā meitene neprot peldēt, viņai kā reiz ir MR aktīvākā diena vai kaut kādas medikamentozās terapijas dēļ ir aizliegts mērcēties ūdenī? izklausās ļoti.... neapdomīgi un stulbi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 14:36 (saite)
nu, nav jau tā, ka meitenei LIEK. gan jau ja meitene akūti negribētu/nemācētu, viņa to nedarītu. tur tāds džeks interesants. viņš savas meitenes visādi un neslēpti trollē. kāpēc viņas uz to parakstās, ir cits jautājums.

beeet par to nekādas atklātas vēstules nav, jo dalībnieki nepieder pie riska grupām un zemākajiem sociālajiem slāņiem, un var sevi pazemot uz pilnu klapi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-11-02 14:41 (saite)
nu jā, vismaz klāt ir filmēšanas komanda, kuriem varētu Rādīt Žestus, ja nu galīgi ne ne.

man nav priekšstata par topiku, darba arī šodien daudz, bet man liekas, ka tie realitētes šovi vispār tāda sevis pazemošana bieži vien ir. a nafig, lai redzētu, kā televīzōrā pats izskatās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-02 14:43 (saite)
lai redzētu, kā televīzōrā pats izskatās ---> nu, man tā būtu laba motivācija. izķert slēptos gļukus un aklos punktus. bet hei, tam man pietiek ar rakstīšanu cibā :)

man šķiet, ka daudzi tīko pēc slavas, kaut vai tādā te aspektā kā "saimniekšova skaistule zibina biksiņas".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?