Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-10-27 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nezinu, vai būtu plašs noiets, bet tādiem kā es vajadzētu savu POHUJ remonta piederumu līniju. nu cik var atbildēt uz jautājumiem, kādus toņus un nokrāsas tam un tam es vēlos? manis pēc, melnu, sarkanu, rozā ar dzelteniem zilonīšiem. estētiskā funkcija ir so overrated. iespējams, esmu mentālā daltoniķe - krāsas it kā atšķiru, bet atšķirību starp tām hoķ ubei neredzu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puuce
2016-10-27 11:29 (saite)
Ui, man bija tas prieks gandrīz līdz beigām skaidri nezināt, vai gaidāma meita, vai dēls. Neitrālu lietu nav, turklāt veikalos personāls nespēj, vienkārši nespēj akceptēt "nezinu". Tā nu man bija tumši zili rati un daudz jautājumu, izbesījušies vecvecāki divās valstīs un wtf nostāja pašai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2016-10-27 11:31 (saite)
Es izvēlējos līdz beigām nezināt; tā kā vairumu piederumu saņēmām mantojumā no kolēģiem un draugiem, arī jāpērk nekas daudz nebija. Kaut kādas baltas un pasteļkrāsu drēbītes jau ir, bet neteiktu, ka dižā izvēlē :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2016-10-28 15:15 (saite)
Oi, kā reiz 'nezinu' bija brīnišķīga atruna veikalos, kad gribēja pierunāt vēl kādu brīnišķīgu kombinezoniņu nopirkt (pieejami tikai rozā vai zili ar auto/sporta apdruku).

Bet kaut kā neērti par to nezināšanu sajutos, atkārtot negribēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?