Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-12 09:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mana nedēļas bomžkarte ir beigusies, un, lai gan vēsi varētu aktīvi bomžot vēl nedēļu-divas (iepazīšanās nodarbību un jaungada akciju klāsts rīgā ir mazierobežots), varētu arī izdarīt izdarāmo, tas ir, nopirkt Normālu abonementu. bet te es sastopos ar manu nemīļāko vārdu kombināciju - automātiskais ikmēneša maksājums, kas manā personīgajā mitoloģijā ir sākums ceļam uz elli, kurā tu vairs nevari dzīvot bez kredītlīnijām un mājas kinozālēm, bet tava pakaļa ne no šā, ne no tā iegūst 44. izmēru, neskatoties uz visām brasilian butt nodarībām. emocijas nost, nu, es esmu kontrolfrīks, kam nepatīk nekas automātisks. bet laikam citādi sporta klubos nemēdz būt (vai arī tomēr)? #vegāni #bēgļi #cibiņi #alkohols #seksa skandāls


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-01-12 09:54 (saite)
man diemžēl tā sanāk. Vārds "abonements" automātiski saslēdzas ar "uz nodarbībām nekādā gadījumā neiet". un strādā pat tajos gadījumos, kad abonements ir uz ilgāku laiku nekā mēnesis un brīvu apmeklējumu tā ietvaros. Vobščem piķoju par katru reizi, kad izvelku savu pēcpusi līdz 'zālītei'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]au
2016-01-12 09:55 (saite)
o, man ir pilnīgi otrādi. kā ir abonements ar laika nogriezni (nevis - vairākreižu apmeklējuma "talons"), tā gribas iet Visu Laiku, jo žīds manī meklē iespējas, kā no samaksātās naudas izsist vislielāko labumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-01-12 09:56 (saite)
tāpēc jau tas ir joks, ka man vispār arī pre-sapiķošana mēdz aizstāt reālo dabrību. bet šito nedēļas karti es tomēr izmantoju aktīvi, kas vieš cerības, ka motivācija ir augusi or smth. piķot 13 eiro par reizi čo-ta nevelk :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2016-01-12 10:04 (saite)
ja myshitnesā būtu iespēja piķot par reizi 13 EUR, tas vēl būtu kruta, piem., mēnešos, kad sanāk tikt tikai uz vienu vai diviem treniņim, sanāk izdevīgāk nekā autom. maksājums. a var tikai apturēt abo... uz nākamo mēnesi, ja pagūsti līdz attiec. mēneša mazpadsmitajiem datumiem. tas ir kkas vēl samudžinātāks nekā atcerēties iesniegt ūdens skaitītāju rādījumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-12 10:05 (saite)
pag, bet tieši myshitnesā ir 13 par reizi, tieši palūrēju mājas lapā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-01-12 10:06 (saite)
https://www.myfitness.lv/cenas?gclid=CNDa77Xoo8oCFcLDcgodPWcCHw

sk. 1x apmeklējums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2016-01-12 10:10 (saite)
ā, cool, sākumā, kad viņi visus pierunāja kārtot abonAmentu, šādu iespēju nepiedāvāja :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?