Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-07-27 09:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:trivia

es ļoti, ļoti gribu, lai latvijā ir bēgļi; būs vismaz, kas sastāda m. kompāniju virtuvē (indieši bēg brēkdami uzreiz vai darba laikā slēpjas noliktavā un viedtālrunī, un tad tomēr bēg, viss mīts par indiešu strādīgumu ir izčākstējis, bet moš pie vainas piederība augstajām kastām; šodien iemēģinās bulgārieti).

also, es tik labi un organiski jūtos absolūtā rutīnā, ka neesmu droša, vai tas liecina par mani ko labu (kā vakar piezīmēja zirka, sēžam uz soliņa un apspriežam cūku pupu cenas kā PENDŽAS).



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2015-07-27 11:16 (saite)
es atkal biju dzirdējusi, ka strādīgas ir sievietes (lauku apvidos citādāk nevar, ja jāuztur vesels bars bērnu un vēl veci radinieki) a veči aiziet, biš sapelnās un tad pīpē zālik, meditē un meklē apskaidrību. un tā strādāšana tāda cikliska
lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-07-27 11:18 (saite)
vot, offtopikā, bet laikam nepazīstu nevienu indieti, kurš meditētu un/vai meklētu apskaidrību (un es tagad pazīstu daaaaudzus indiešus). vienīgais, kurš vispār ir iedziļinājies tēmā, ir grāvja jogas skolotājas vīrs, kuram brahmaņu skolas ietvaros tas viss bija jāapgūst, bet kuram tas viss riebjas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2015-07-27 12:02 (saite)
nu tad ir pilnīgi skaidrs, kādēļ uz turieni brauc rietumi. uzturēt tradīciju dzīvu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2015-07-27 11:28 (saite)
Starp citu, tīri empīriski padomājot par zināmajiem indiešiem, ar ko iznācis kopā strādāt (un tas nav nekāds lauku apvidus ar 'citādi nevar', bet vesternizējušies cilvēki)... dzimumatšķirības tiešām varētu būt, ka pastāv.

Bet viņi arī no dažādām kultūrām nāk, tik, ka +/- ar 'Indiju' saistītām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?