Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-06-18 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kauns atzīties, be griķi ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem. absolūtās kulinārijas frustrācijas reizēs esmu 3x dienā pārtikusi no griķiem un bijusi laimīga. ja kāds man liktu izvēlēties vienu ēdienu, ko ēst līdz mūža galam, es izvēlētos griķus. vienā porcijā ir 40% olbaltumvielu dienas normas ar visai krutu aminoskābju sastāvu, tur ir dahuja dzelzs un gandrīz 100% dienas magnija, kā arī citas labas lietas. es tos diedzētu un tiktu pie c vitamīna. droši vien pēc laika man sāktos problēmas ar koagulāciju k vitamīna deficīta dēļ, bet nemaz ar ne tik drīz.

go griķi go!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mena
2015-06-18 14:08 (saite)
visparastākie veikalā nopērkamie skaitās pārtvaicēti, tie jau ir apstrādi.
Zaļos es pērku savā tiešajā pirkšanas pulciņā. Izskatās kā griķi, bet mazāki un ne tik brūni. Droši vien vispareizāk jau būtu tos vienkārši pārliet un uzbiedrināt, ne vārīt. Nākošreiz pamēģināsu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-18 14:09 (saite)
man šķiet, veikalā nopērkamie ir grauzdēti, ne tvaicēti, bet viena alga. proteīnus un co tas neiaspaido, černobiļa īpaši nebaida :)

kas ir zaļie griķi, es zinu, bet neesmu patērējusi. pagūglēju - točna nav domāti vārīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?