Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-04-29 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zirka man sadāvinājusi daudz dažādu brīnumu grāmatplauktam "tas, ko es patiesībā lasu, bet gūdrīdos atķeksēt kaunos". lūk, vanga iesaka cirozes slimniekiem tukšā dūšā rītā un vakarā pa ēdamkarotei lietot ar baltiem miltiem sajauktu sievietes pienu. (beidzot kāds izmanto šo produktu)

kāpēc dziedniecībā urīnu dzer visi kam nav slinkums, bet cilvēka pienu smādē? kāpēc vispār neviens negāž to klāt jogurtiem, vannas pieniem un sejas krēmiem? pretīgums diez vai, jo sastāvos redzētas daudz dīvainākas sastāvdaļas (visādas saspiestas vaboles jūsu želejlācīšos un what not). kāpēc tāds tabū?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2015-04-30 11:21 (saite)
Nopietni?! No vienīgās vakcīnas, kurai ir pierādīts, ka antivielu pārnese notiek uz bērnu un paaugstina imunitāti līdz brīdim, kad bērns pats var dabūt vakcīnu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2015-04-30 11:49 (saite)
jā. ja vien nav ginekologs, kas pieradis ņemties ar pacientiem, kas nav redzami un pacientēm ar milzīgu vēderu, visticamāk pasūtīs. es ar savām veselības kaitēm grūtniecības laikā jutos kā spitālīgā, ar kuru neviens dakteris negrib ņemties

bet mums ir arī diezgan daudz medicīnas speciālistu ar dīvainiem uzskatiem attiecībā uz sabiedrības veselību, kas nekaunās propagandēt visādu /skjūz mai frenč/ huiņu. nu tur sertificēti laktācijas konsultanti, kas ir pret vakcināciju u.tml

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2015-04-30 12:17 (saite)
Jā, man jau ir radusies nelaba sajūta, ka pie mums "ārsts" nenozīmē "brīvs no pseidozinātniskas huiņas". Bet to TDAP vakcīnu es iešu un prasīšu, un, kamēr man neiepotēs, no kabineta neatkāpšos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2015-04-30 13:40 (saite)
Nopietni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?