Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-04-10 09:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja par vegānismu vēl, tad nemaz nav labi.
m. virtuvē jau kuro dienu tiek izrīts viss vegānais piedāvājums. pat viss keils tiek nograuzts līdz pēdējam! (ne par ko nebrīnos, ņemot vērā, ka, lai pusdienlaikā tur vispār tiktu iekšā, ir jāizstāv 10-15 min gara rinda)
attiecīgi, man nekas nepaliek pāri, un šīs mājas iemītniekiem ir a) jāiet uz veikalu, b) pašiem jātaisa ēst, no kā es pēdējā pusgada laikā biju smagi atradinājusies.
neesiet hipsteri, neākstieties!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2015-04-10 10:12 (saite)
es tiešām nezinu ---> kārtējo reizi pierādās mūsu garšas kārpiņu atšķirība :) (es keilu mierīgi varu grauzt tāpat, man garšo).

bet nu m. virtuves smūtijos (keils+banāni+smiltsērkšķi+āboli+kokosūdens), man šķiet, nekāds rūgtums ne tuvu nav jūtams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2015-04-10 10:16 (saite)
Nu es keilu vienu reizi Rimi tik svaigu esmu pirkusi, varbūt vienkārši slikts keils bija. Viņam ir jābūt pasīkstam, stiegrainam un ilgi košļājamam?

Smūtījos skaidrs (TIK rūgts lai smūtījā rūgtums traucētu arī tas nebija), es vairāk uz šķīvja biju domājusi. Gatavs ir ēsts un ir garšojis, bet metodi neesmmu sapratusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-04-10 10:21 (saite)
ir, ir tāds košļājams :)

ja gatavo, tad, man šķiet, var taisīt tāpat kā brokoli un viņam līdzīgos (sk. stonesoup linku)
ja ēd svaigu, piemēram, salātos, tad es praktiski visam gāžu klāt savu mīļāko aizdaru (http://www.vegaterija.lv/2014/05/20/mans-milakais-dresings-svaigi-svaigu-kapostu-salati/ --->es ar to varu apēst jebko, naturāli, jebko)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mirdzums
2015-04-10 16:10 (saite)
man tieši šobrīd mutē ir keils, nemaz nav rūgts. varbūt tiešām tas, kuru nopirki bija jocīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2015-04-12 22:03 (saite)
keils tas, kas parastais kāposts? ja tā, tad baigi ietekmē šķirne un tas, cik jauns novākts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-04-12 23:19 (saite)
nav parastais, bet man nav ne jausmas, kā ir latviski.

tāds lapu kāposts, tumši zaļš, ķipa sprogains.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2015-04-13 09:04 (saite)
tā laikam arī ir - lapu kāposts. vispār to kāpostu baisi daudz saradies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?