Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-11-30 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:борыга

viena nepavisam ne stulba meitene pajautāja, priekš kam es vispār precējos, ja nemainīju uzvārdu. nu jā, saprotu, ka kāzas ir kazas, ja pēc tam netiek kātots uz pmlp pēc jaunas pases, tomēr žēl, ka m. neviens tādu jautājumu neuzdod. tā nu godīgi atbildu, ka mums ir aprēķina laulības (pretstatā balagāna laulībām).

runājot par aprēķinu, esmu pasākusi ievākt info, kur precētiem dod visādus labumus par_velti vai pa_leeto (jāsāk beidzot plūkt dividendes no šī pasākuma). ogrē, piemēram, piedāvā jubilejās atpūtu greznos kāzu numuros ar skatu uz bijušo trikotāžas kombinātu. kas vēl mums tāds?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2014-11-30 15:29 (saite)
Jap, man arī nepavisam ne stulbs kolēģis izteicās, ka ja viņa siviete runātu kaut ko par uzvārdu nemainīšanu, viņš pat iedomāties nevarētu viņu precēt.

No otras puses, tādi keisi ir, bet ne daudz. 8 gadu laikā biežāk nācies komentēt 'nepareizo' laulības riņķa metālu, nevis uzvārdu. Protams, redzēs kā ies ar otro raundu - bērna un mana uzvārda nesakritība.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2014-11-30 15:31 (saite)
kāds ir nepareizs metāls? o_O
alumīnijs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2014-11-30 15:33 (saite)
Jebkas, kas nav iedzeltens zelts laikam. Mums ir sudrabs. Gribēju vispār ķirurģisko tēraudu, bet pārāk sarežģīti izrādījās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2014-11-30 19:39 (saite)
Par šo amurikāņu forumos daudzas sūdzas, pie tam tur interesanti - kaut kādos 70. gados lielākā daļa sieviešu NEmainīja uzvārdu, tendence, ka 90% maina, ir pēdējās desmitgades. Un spiediens uz sievietēm samērā liels.
Gaidu, kad plašāk ieviesīsies tradīcija abiem pieņemt dubultuzvārdu, pagaidām zinu tikai vienu gadījumu personīgo paziņu lokā, vienu no LV "slavenībām".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2014-12-01 05:57 (saite)
un tad tāda dubultuzvārda pēctecis precēsies ar tādu dubultuzvārda pēcteci un atkal pieņems abu uzvārdus...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?