Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-10-22 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja runā par vegānām lomkām, tad pie vainas nav ne gaļa, ne dīvainā kārtā (jo gaidīju) siers. tie ir skābpiena produkti (šķiet, vienīgais, uz kā sanācis norauties). kefīrs, airāns, lakto bez piedevām utt utml. teorētiski uzraudzējot kviešu graudus, sanāk tā pati pienskābe (sk rejuvelac), bet mazliet par daudz ņemtnes, lai darītu regulāri. ar ko aizvietot? teorētiski-2 neesmu ētiskā, varu mierīgi dzert reizi nedēļā ierūgušu pienu un nestresot, bet tad zūd eksperimenta tīrība, un visādas latviešu mātes pēc tam varēs bakstīt ar pirkstiem un teikt: re, re, tikai tāpēc tev vēl nav izkrituši nagi un ragi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2014-10-22 10:12 (saite)
btw, kā nez, garšotu jogurts/kefīrs/tml no cilvēku piena?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2014-10-22 10:12 (saite)
ja kāda barotāja izmeģinātu, es priecātos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2014-10-22 10:24 (saite)
tas jau pārāk salds, lai tur kas jēdzīgs sanāktu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2014-10-23 09:41 (saite)
Baktērijām jau cukurs kā reiz garšo, aiz ko ne

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kokuaita
2014-10-22 23:45 (saite)
:D un biezpiena sierinji

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?