Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-10-22 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja runā par vegānām lomkām, tad pie vainas nav ne gaļa, ne dīvainā kārtā (jo gaidīju) siers. tie ir skābpiena produkti (šķiet, vienīgais, uz kā sanācis norauties). kefīrs, airāns, lakto bez piedevām utt utml. teorētiski uzraudzējot kviešu graudus, sanāk tā pati pienskābe (sk rejuvelac), bet mazliet par daudz ņemtnes, lai darītu regulāri. ar ko aizvietot? teorētiski-2 neesmu ētiskā, varu mierīgi dzert reizi nedēļā ierūgušu pienu un nestresot, bet tad zūd eksperimenta tīrība, un visādas latviešu mātes pēc tam varēs bakstīt ar pirkstiem un teikt: re, re, tikai tāpēc tev vēl nav izkrituši nagi un ragi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2014-10-23 09:41 (saite)
Baktērijām jau cukurs kā reiz garšo, aiz ko ne

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?