Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-06-25 14:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:house md

citās ziņās: ir asinis, kurās nav konstatēts neviena burta hepatīts, taču IR konstatētas antivielas pret hepatītu bē.

attiecīgās potes nav bijis nekad, tātad kas mums atliek: nenosakāmā pagātnē* nepamanīts, nediagnosticēts un pārslimots (!) vīruss, kura gaita un sekas pagaidām nezināmas. vai arī kļūdos, un imunitāti pret slimību var dabūt arī ka savādāk bez potes un pārslimošanas?

*konkrētās antivielas ir tās, kuras saglabājas visu mūžu, nevis 2-7 gadus, tāpēc hvz kad. visticamāk, ne pēdējo 11 gadu laikā, jo es ta esmu pagalam vesela (pat ja arī es būtu pārslimojusi hepatītu pa_kluso, būtu vismaz kādas izmaiņas aknu bioķīmijā utml, bet nav, un diez vai kāda imūnsistēma spētu neaplipt ar vīrusu, kas ir 100x lipīgāks par hiv).

kļūst pavisam interesanti! gatavojiet popkornu! turpinājums sekos!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2014-06-25 19:17 (saite)
Man gan uzreiz paskaidroja, kad aizgāju tur pēc 4 dienām visa tāda pārbijusies, ka nekāds hepatīts nav atrasts, ir tikai antivielas. Sākumā baigais atvieglojums. Pēc tam gan, kad jau sen biju gabalā, iedomājos, cik neiejūtīgi ir tā pateikt īsā telefonsarunā cilvēkam bez kārtīgas izpratnes, kas ir antivielas, un ko tas īsti nozīmē.
Aha, pavisam nebiju iedomājusies par ausu duršanu, tas man arī bija 90.tajos, turklāt mājas apstākļos. Draudzenes mammai bija speciālā pistolīte, taču es nekādi nevaru atcerēties, vai adata bija vienreizējā, vai kā.
Bet kas tad ir to lietu, ka tādēļ nevar nodot asinis? Ja jau pašu antivielu pārnešana nav kaitīga. Vai tur ir kāds apsvērums, ka vīruss varētu būt saglabājies kaut kādā vājā formā, bet analīzēs neuzrāda? Nu, man gan visu šo gadu laikā nav bijušas nekadas hepatīta pazīmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2014-06-26 17:57 (saite)
nebij tā, ka ar speciālajām pistolītēm uzreiz ausī iešāva auskarus no medicīniskā metāla, ar kuriem tad bija jāstaigā, kamēr sadzīst? vismaz man un manām klasesbiedrenēm tas notikās tā. neesmu dzirdējusi, ka ar pistolīti šautu ausī adatu, ko vilktu ārā un pēc tam vēl bāztu auskaru, lai gan neizslēdzu iespēju, ka tāds variants pastāv.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?