Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-10-01 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:figņa ar linkiem, sev

Год 1919, Марина Цветаева сознательно обрекает на смерть свою младшую дочь, двухлетнюю Ирину; старшая - Аля - чудом избегает этой участи... то есть, ею заниматься Марина тоже не желала, ни здоровой, ни больной... но к ней наша поэтесса хотя бы не испытывала такой острой неприязни... в сравнении с Ириной, слегка отстававшей в развитии.

http://zemphi.livejournal.com/397105.html#cutid1



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2012-10-01 10:36 (saite)
Ik pa laikam uzpeld informācija par radošām sievietēm - mostermātēm, tā uzreiz varu iedomāties par režisori Asju Lācis http://en.wikipedia.org/wiki/Asja_L%C4%81cis viņas meitas atmiņas arī nav diez ko glaimojošas.
Tad vēl atmiņā palikusi ir viena poļu gleznotāja, kura savus dvīņu puikas bāza atvilknē, lai bļaustīšanās netraucētu strādāt (puikas gan izdzīvoja un vēlāk pat gādāja par savu māti).
Par Žoržu Sandu arī ir lasīts, ka meitu ne visai mīlēja.
Tā vienkārši ir, ka pie zināmas radošas slodzes nekam citam spēka vairs nepietiek, tikai neizdevušos fāterīšus neviens īpasi pie lielā zvana nekar.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-10-01 10:43 (saite)
šis ir mazliet cits gadījums, iesaku izlasīt visus četrus linkus ar izrāvumiem no mc dienasgrāmatām un dzeju [kamēr abas meitas bija nodotas patversmē, un mc izlikās, ka nemaz nav viņu māte; un neļāva radiem paņemt meitas no tās pašas patversmes, lai par viņām parūpētos; TOTIES KĀDA DZEJA BĻAĢ TAPA].

tāpat mani vienmēr interesēja, kāpēc tas, ka cilvēks ir kruts dzejnieks, skaitās baigas attaisnojums Jebkam, bet tas, ka viņš ir kruts santehniķis - nē.

tāpat es to ierakstīju, lai atkal jau atcerētos, ka mātes mīlestība nebūt nav tik pašsaprotama lieta, kā uzskata visādi prolaifisti.

/tāpat lai pati atcerētos, ka personīgā cīņa ar nostāju MANAS EMOCIJAS -PASAULES NABA ir mūžam aktuāla [ir tendence], tāpēc brīžiem ieslīgstu pretējā JEBKĀDAS EMOCIJAS IR SŪDS PĒDĒJAIS, bet praktiskā ziņā tā tomēr ir labāk/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2012-10-01 10:53 (saite)
izlasīju gan tikai pēdējo linku (meitai brokastis jādod :D )bet te būs par to, kā ir ja dzīve ir par vienkāršu http://www.youtube.com/watch?v=XP9pnSXhibw

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-10-01 10:55 (saite)
:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?