brookings - 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

2023 [Mar. 29th, 2023|12:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
think I have solved it: if biological sex (male/female) isn't gender(men/women), to avoid all the issues around changing rooms, sports and so on, why not make sure the changing rooms/sports are named 'male/female' and not 'men's/women's'? If you want to be inclusive, you could have male/female/men's/women's changing rooms, sports and so on - that way you could enable male/female women in the 'Ladies (Women's)' and male/female men in the 'Gents (Men's)'. You just couldn't get male women in the 'Female's' and female men in the 'Male's'.

Something like that.

Latvisiki buutu "sieviešu dzimtes tualete', kas ir mazliet neveikls, bet vismaz..
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]black_robin
Date:March 29th, 2023 - 08:03 pm
(Link)
Par šo man ir dažas domas. Vārdi male un female jau ir aizņemti tajā ziņā, ka to nozīme ir plašāka un neaprobežojas ar cilvēku sugu, female could be any female animal or plant. Kā, piemēram, antelope - male is buck and female doe, duck - drake/hen, bee - drone/worker,queen etc, tāpat arī vārds woman ir specifiski atbilstošs tieši cilvēku sugai - woman is human female. Vēl tāda lieta, ka woman nav identitāte, tā ir ķermeniska realitāte kādā dzīvo human female.

Pieļauju, ka ir sievietes, kas piekristu Tavam nošķīrumam, ja vien tas tiešām palīdzētu noturēt vīriešus ārpus sieviešu sporta, krīzes centriem etc. Tomēr šaubos, ka vīrieši tam piekristu. Nesen noklausījos interviju ar Lia Thomas un tajā viņš sacīja, ka sievietes sportā atbalsta viņa identitāti, bet neatbalsta viņa klātbūtni sieviešu sportā uz ko viņš sacīja, ka tā neies cauri, ka nevarot viņu atbalstīt pa pusei, vai nu ir pilnībā jāpieņem viņu kā sievieti visos līmeņos, vai arī ne. (tā kā es arī atbalstu viņa izvēli dzīvot kā viņš vēlas, bet neatbalstu, ka viņam jāsacenšas ar sievietēm sportā, tad, ņemot vērā viņa paša sacīto, neatsaukšos uz viņu kā sievieti). Noteikti ir izņēmumi, bet radikālākais gals nebūs mierā ar to, ka vienkārši pieņem viņu "woman gender identity", prasība ir, lai pilnībā tiktu atzīts, ka viņi nav tikai woman, bet burtiski ir sievietes, ka tas arī nozīmē female, jo bioloģiskajam dzimumam šīs ideoloģijas horizontā īsti nav nozīmes, tas ir sekundārs un neskaidrs un par to runāt nevajadzētu, visu nosaka tikai šī identitāte.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 30th, 2023 - 11:13 am
(Link)
Vīrieši(normālie) jau sākotnēji bija pret šo vājprātu. Savas pretenzijas vērs pie lgbt++ un liberastu politiķiem, kuri šo situāciju radīja.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 30th, 2023 - 11:34 am
(Link)
Es - un mana sieva - saprot. Es vinkaarshi biju domaajis, ka shiis polistkas paradiibas/kustiibas pamats ir 'biological sex' nav 'gender'.

Ja Lia Tomas, piemeeram, gribeetu apgalvot, ka 'women' (gender) arii noziimee, ka vinsh (defoltaa?) ir arii 'female', tad tas pamats sabruuks.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 29th, 2023 - 08:07 pm
(Link)
Or maybe we should burn it all on stakes.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 30th, 2023 - 11:11 am
(Link)
Visu cilvēku ikdienas pielāgošana dažu garīgi slimo neveselīgajām izpausmēm ir nepareiza rīcība, jo dod iespēju turpmākām prasībām, vai darbībām, lai vēl kautko mainītu.

Jautājums jāuzstāda - kāds sods šiem deģenerātiem pienākas, par sabiedrības normu pārkāpšanu, lai tas neatkārtotos.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 30th, 2023 - 11:27 am
(Link)
Tas bija mans neparaak nopietns centiens ierobezhot vinjus ar vinju pashu (their own) logiku. Ja vinji grib pretendet uz tiesiibas atrasties female telpaas, tad tas buus parkapuums, jo bioligskais dzimums nav - vinjupraat - err gender (dzimums).

Ja vinji apgalvo, ka buut 'women' = female (biological), tad ir logiska kljuuda, jo tad bioligskais dzimums = gender.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 30th, 2023 - 12:34 pm
(Link)
Atvaino, ņēmu pārāk nopietni.

Loģika viņiem nedarbojas jau no paša sākuma(vīrieti pārģērbt, sabarot ar hormoniem, nogriezt daiktu, nosaukt par sievieti un beigās pieprasīt lai visi atzīst šito ķēmošanos par pilnu rubli), attiecīgi tur nav pie kā apelēt, bet jāsit ar smagāko koku ko var atrast(metaforiski protams). Tad nu ar vicinu savu rakstīto vārdu rungu tiko redzu iespēju to darīt.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 30th, 2023 - 12:46 pm
(Link)
Zini, mani interese ko Cibas femenistes domaa par sho visu. Vinjas staiga zem taa karoga, vai nee? Varbuut tikai taapeec ka vinjiem kopigs ienaidnieks (those not-nice people)?

Taas sievietes (old-school feminists), kuras negrib dot 'males' pieeju uz 'female' telpas izraisa taadu naidu 'T-kopienaa', ka esmu shokaa. Ne biju par to domaajis vai to redzeejis (Piemeram tajaa Let Women Speak akcijaa ar Posie Parker). Traki, vispaar.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 30th, 2023 - 03:19 pm
(Link)
Kā izskatās, tad feministes kratās nost no šīs tēmas, jo nav vairāk izdevīgi.

Par to transu naidu ar esmu domājis, izskatās, ka viņi jūtas nodoti, jo ir sačakarējuši savu dzīvi dēļ dumjas idejas, viņiem sasolīts nez kas pirms sevis kropļošanas, bet tagad viņus atgrūž. Cilvēki palikuši bez jebkādas perspektīvas nākotnē, tad tagad sāk lietas risināt tīri vīrišķīgā veidā, joprojām saucot sevi par sievietēm :), kas izskatās smieklīgi un skumji.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 31st, 2023 - 09:58 am
(Link)
jaa - laikam tev taisniiba - vismaz par dazhiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 30th, 2023 - 11:22 pm
(Link)
Taas sievietes (old-school feminists), kuras negrib dot 'males' pieeju uz 'female' telpas izraisa taadu naidu 'T-kopienaa', ka esmu shokaa. Ne biju par to domaajis vai to redzeejis (Piemeram tajaa Let Women Speak akcijaa ar Posie Parker). Traki, vispaar.

Tas vispār ir nenormāli smieklīgi un jūtu schadenfraude par to. No otras puses zinu, ka viņas ir pārāk stulbas, lai savilktu 'dots' un tāpat turpinās vainot baltos vīriešus. So, kā jau mūsu senči, kas patiesībā bija mūsu superiors mums centās izmisīgi atstāt lapiņu pudelē - never give women any fucking decision making rights burden LMAO!
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 31st, 2023 - 09:57 am
(Link)
Nuu nezinu. Black Robin bija ielicis/likusi(?) linku nesen no LibDem konferences, kuraa var redzeet, ka tie cilveeki, kas kliedza 'bigot', 'shame' utt. uz sievieti (kura gribeeja saglabaat sievieshu tiesiibas kadaa +ve diskrimaacijas projecktaa) bija dzeki, nevis sievetes.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 31st, 2023 - 01:58 pm
(Link)
Jā, 'effeminate' džeki. Feminimsa un liberālisma/leftisma sekas. Nevajag domāt par feminismu kā kaut ko, kas concerns only women, jo it affects men as well and even worse. It produces weak, gullible, docile men, because feminine values are put on pedestal and sheepish men are compelled to adjust.
Man/woman dichotomy isn't only and even foremost about biology, it's about archetype and behavior/mindset that is behind that. Feminine mind is fickle and only concerns in subjective, empathy, feelgood. Masculine mind is concerned about objective, the truth, justice etc. Both of them can be harmful in excess or full dominance. We are now in age of aquarius, where only feminine mindset matters, which is why our culture is in such deep shit.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 31st, 2023 - 02:26 pm
(Link)
You say the feminine mind isn't concerned about truth and so on? Not sure about that.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 31st, 2023 - 05:40 pm
(Link)
Yes, i say that. There are women outliers, mostly those, who bought into conservative, christian or any other traditional values. Women in general don't care abut truth and don't understand or care about actions->consequences causality, therefore they're easily manipulated by any ongoing ideology. They would be the first and hardest zealots in strictly religious society and also the most ardent activists and pavlik morozov types in atheistic/satanic/communism type totalitarian system.
Women are always guided by men, always. Even in current neo-communist era. It's that just they are not guided by strong husbands and family bonds, but by (((politicians&media))), while men are getting weaker and weaker due to same corrosive ideology.

Bear in mind that it's not to say women are inherently bad in some way. It's just that both sexes have different nature, needs and natural functions that makes them wanted, needed and content. When the natural order is deliberately (or by catastrophy) destroyed, we get society that we see now, where we are nitpicking on which brand of insanity is better and how to manage it further, instead of weeding it out as the traditional societies would.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 31st, 2023 - 07:00 pm
(Link)
Well, maybe - but I should point out that the strongest people I knew during the whole vaccine huina were women. Men were, in general, weaker. I don't think they were outliers, though maybe in my particular bubble, there are are an unusual number of determined, passionate, strong-willed women able to stand up to all the social pressure from the usual suspects.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:April 1st, 2023 - 01:08 pm
(Link)
I maybe generalize too much according to my bubble. Even in Ciba most women are what i describe. Then again there are/were strong and intelligent ones. Remeber Heda? Or Methodron and some others. They're just outliers in my opinion. Women want to be guided/protected and if they aren't by good, strong men, then they seek this in 'strong' government, ideological apparatus, which in turn now is (by pure cohencidence) on course of destroying masculinity as such.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 1st, 2023 - 11:57 pm
(Link)
Vīriešu galvenais dzinulis ir vairošanās un kad sistēma tiek nostādīta tādejādi, ka sievietes ir galvenās(kautkādā sabiedrības daļā), tad daļa vīriešu(kā likums garā un fiziski vājie) pieņem šos spēles noteikumus tādejādi cerot tikt pie vairošanās, jo šī sabiedrības daļa lielākoties sastāv no sievietēm, kurām diezgan acīmredzot ir problēma ar normāliem vīriešiem, bet šie pakļāvīgie tiek pieņemti un kādā brīdī arī šīm sievietēm saniezās pēc bērniem, vai tikai pēc seksa.

Tā teikt, tāds ir šo vīriešu modelis tikt pie vairošanās, jo viņiem normālo vīriešu konkurencē ir maz izredžu, bet feministu kompānijās nav normālo vīriešu un attiecīgi feministisko vīriešu izredzes būtiski palielinās.
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:March 31st, 2023 - 08:26 am
(Link)
Laba doma :)

Es nesen gāju uz konci un atcerējos, ka kasablankā doma laukumā ziedu laikos bija kopīgs točiņš un tas bija labi. Tur bija tīrāks un draudzīgāk nekā parasti. Kā arī mazākas rindas.

Vajag jau filtrēt, kur dzimumu atšķirības ir jāņem vērā, kā piemēram, sportā. Un kur tās ir sociālas vai seksuālas rotaļas. Rotaļas pašas par sevi nav slikti, kamēr netiek uzspiestas citiem.
[User Picture]
From:[info]starro
Date:March 31st, 2023 - 09:18 am
(Link)
Sportā vispār priekšrocības ir politnekorektiem fiziskiem parametriem - gan vīriešu, gan sieviešu sportā. Iesaku vispār atteikties no dzimumu dalījuma sportā. Lai uzvar spējīgākais!
[User Picture]
From:[info]starro
Date:March 31st, 2023 - 09:19 am
(Link)
Tb, - es par absolūto konkurenci
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 31st, 2023 - 09:52 am
(Link)
based
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:March 31st, 2023 - 11:30 am
(Link)
Kaut kādā mērā es piekrītu. Profesionālais sports ir tik neētisks, ka pēc Soču olimpiādes mans viedoklis ir, ka gladiatorus vienkārši vajag izlaist arēnā, lai cīnās. Un nešķirot pēc dzimumiem, svara kategorijām, medicīniskajām terapijām, kiborgisma un tamlīdzīgi.

Fair play atstāt amatieriem un šajos gadījumos uz vietas izvērtēt kā labāk rīkoties. Protams, tur arī būs kašķi, bet risinājumu nevajadzētu universalizēt.
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:March 31st, 2023 - 11:31 am
(Link)
Profesionāļus vērtēt pēc rezultāta, kur rezultāts ir saklikātās reklāmas vai nopirktās biļetes un merčšs.
[User Picture]
From:[info]starro
Date:March 31st, 2023 - 12:10 pm
(Link)
Pieredze liecina ka amatieru gonkās sitās uz nāvi un tur daudzi ir gatavi uz visu lai būtu priekšā. Tur mēdz būt tādi brīnumi ar dopingiem bio un tech hakā - pilnīgs bezpreģels jo nekas neierobežo
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2023 - 12:02 am
(Link)
Un ja atteiksies no dzimumu dalījuma, cik ilgu laiku paredzi, ka spējīgāko sistēma tiks pārveidota uz vīriešu/sieviešu sistēmu?