brookings - 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

2023 [Mar. 29th, 2023|12:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]black_robin
Date:March 29th, 2023 - 08:03 pm
(Link)
Par šo man ir dažas domas. Vārdi male un female jau ir aizņemti tajā ziņā, ka to nozīme ir plašāka un neaprobežojas ar cilvēku sugu, female could be any female animal or plant. Kā, piemēram, antelope - male is buck and female doe, duck - drake/hen, bee - drone/worker,queen etc, tāpat arī vārds woman ir specifiski atbilstošs tieši cilvēku sugai - woman is human female. Vēl tāda lieta, ka woman nav identitāte, tā ir ķermeniska realitāte kādā dzīvo human female.

Pieļauju, ka ir sievietes, kas piekristu Tavam nošķīrumam, ja vien tas tiešām palīdzētu noturēt vīriešus ārpus sieviešu sporta, krīzes centriem etc. Tomēr šaubos, ka vīrieši tam piekristu. Nesen noklausījos interviju ar Lia Thomas un tajā viņš sacīja, ka sievietes sportā atbalsta viņa identitāti, bet neatbalsta viņa klātbūtni sieviešu sportā uz ko viņš sacīja, ka tā neies cauri, ka nevarot viņu atbalstīt pa pusei, vai nu ir pilnībā jāpieņem viņu kā sievieti visos līmeņos, vai arī ne. (tā kā es arī atbalstu viņa izvēli dzīvot kā viņš vēlas, bet neatbalstu, ka viņam jāsacenšas ar sievietēm sportā, tad, ņemot vērā viņa paša sacīto, neatsaukšos uz viņu kā sievieti). Noteikti ir izņēmumi, bet radikālākais gals nebūs mierā ar to, ka vienkārši pieņem viņu "woman gender identity", prasība ir, lai pilnībā tiktu atzīts, ka viņi nav tikai woman, bet burtiski ir sievietes, ka tas arī nozīmē female, jo bioloģiskajam dzimumam šīs ideoloģijas horizontā īsti nav nozīmes, tas ir sekundārs un neskaidrs un par to runāt nevajadzētu, visu nosaka tikai šī identitāte.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 30th, 2023 - 11:13 am
(Link)
Vīrieši(normālie) jau sākotnēji bija pret šo vājprātu. Savas pretenzijas vērs pie lgbt++ un liberastu politiķiem, kuri šo situāciju radīja.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 30th, 2023 - 11:34 am
(Link)
Es - un mana sieva - saprot. Es vinkaarshi biju domaajis, ka shiis polistkas paradiibas/kustiibas pamats ir 'biological sex' nav 'gender'.

Ja Lia Tomas, piemeeram, gribeetu apgalvot, ka 'women' (gender) arii noziimee, ka vinsh (defoltaa?) ir arii 'female', tad tas pamats sabruuks.