Izmantojot ārkārtas stāvokli, domāju, ka vajag izēst pārtikas skapīša nelikvīdus. Piemēram, sorgo, īsti nevienam negaršoja, teica, ka esot tās grūbas tādas pasausas, lai tad izēd ar tās grūbas.
Kvinoja arī negāja pie sirds, nu nekas, vai nu griķīši trešo dienu vai varbūt tomēr kvinoja?:) Kas vēl tur tāds, ko neaprij uzreiz?? Ā, šķeltie zirņi...2 kg...
Kvinoja arī negāja pie sirds, nu nekas, vai nu griķīši trešo dienu vai varbūt tomēr kvinoja?:) Kas vēl tur tāds, ko neaprij uzreiz?? Ā, šķeltie zirņi...2 kg...
bet man arī šķeltie zirņi garšo
Sorgo ir bez glutēna un visnotaļ augsti teicams un godājams pēc visām īpašībām, izņemot organoleptiskās, diemžēl. Ar sviestu kaut kā iegāja.
Uzturvērtība un cena tam sorgo laba, bet nu besī, ka jāvāra aš stundu, lai dabūtu kaut ko, ko var apēst, bet tas arī viss.
Kvinojas bijušas dažādas, šī, kas mētājas pa skapīti, laikam ir raiba.
Palasīju Austrumeiropas sadaļu, autentiskums gan varētu būt apšaubāms, jo krievu un lietuviešu receptes stipri atšķiras no tām, kuras pazīstam mēs, iespējams, ka pierakstītas Bruklinaa pie emigrantiem, bet tik un tā interesanti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tabbo