Kri(s)tiskā situācija

« previous entry | next entry »
Dec. 13., 2016 | 12:41 pm

"Situācija ir kritiska" - divu nedēļu laikā jāatrod mājvieta vēl 7000 Tezē kopienas jauniešu

Tagadiņ jau pienākuši tādi laiki, ka neko nedrīkst teikt skaļi, lai nenomētātu ar akmeņiem. Bet raksturot situāciju kā "kritisku" tomēr ir visai amizanti. Es, protams, tā runāju tikai tādēļ, ka esmu apgrēcīga, nešķīsta neticīgā, kurai nekas nav svēts, izņemot radikālo feminismu (aiziet novilkt krūšturi, maita, visu dienu jau spiež tās patriarhālās važas). Situācija ir kritiska, kad ir plūdi, zemestrīces, ekonomiskā krīze, kara darbība, terors, cilvēktiesību apspiešana utt. Neatrast mājvietas 7000 jauniešiem, kuri gadu mijā grib aizlūgt par labāku pasauli, nav kritiski, tas varbūt ir bēdīgi, stulbi, neizdarīgi utt., bet ne kritiski.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {11}

tas ir absurds

(bez virsraksta)

from: [info]mazeltov
date: Dec. 13., 2016 - 01:30 pm
Link

Izskatās, ka organizētāji pārāk vēlu atjēdzās.
Bet vispār - tik daudz iedomu tēliem saceltu būvju, ka pilnīgi nav, kur nakšņot.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]mansgan
date: Dec. 13., 2016 - 01:46 pm
Link

matrači,segas, visus kaut kādās baznīcās. ko var ņemties:)

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]mansgan
date: Dec. 13., 2016 - 01:48 pm
Link

"liela daļa pārvalda krievu valodu". šis mani samulsināja

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Božena Chodunska

(bez virsraksta)

from: [info]bozena
date: Dec. 13., 2016 - 03:15 pm
Link

Varbūt tie ir pieklājīgie, mazie zaļie vīriņi?

Atbildēt | Iepriekšējais


cukursēne

(bez virsraksta)

from: [info]saccharomyces
date: Dec. 13., 2016 - 02:33 pm
Link

es, starp citu, tieši par šo pašu domāju, nu gan uzpūtuši ziloni, uz ielas gan jau neviens nepaliks, gulēs baznīcā. arī liekas dīvaini, ka var ļaut cilvēkiem pieteikties, iepriekš nepārliecinoties par izmitināšanas kapacitāti, ko varēs nodrošināt. nav īpaši uzticību organizatoriem veicinošs šis uzticības svētceļojuma elements. :D bet, protams, man vajadzētu nevis kritizēt, bet pieteikties uz vismaz 8 svētceļnieku izmitināšanu, vai ne, ļaut viņiem man uzticēties, ka naktī, pēc ūdens ejot, neuzkāpšu virsū.

patiesībā jau gan pirms sākās šis kKRrITiSkiIiIiI!!!111oneone bums kādu brīdi domāju, vai nebūtu interesanti iegādāties tādu eksotisku svētku rotājumu mājām, bet šī "agresīvā kampaņa" komplektā ar briestošām living arrangementpārmaiņām nosita visu gribēšanu

Atbildēt | Diskusija


milda

(bez virsraksta)

from: [info]milda
date: Dec. 13., 2016 - 02:51 pm
Link

ir vēl viena lieta šogad, kas ir, pieļauju, negatīvs faktors, kāpēc cilvēki nepiesakās - jo uz ziemsv un jauno gadu praktiski nav papildus brīvdienu. viņi ierodas 28. dec., cik saprotu, viņi būs viesģimenēm jāsavāc kaut kādā postenī. Es 28-tā, lai cik tas dīvaini neizklausītos, strādāju. Un 29. un 30 arī. darbā. es nevaru tos cilvēkus 28-tā savākt dienas vidū, bet cikos viņi būs jāsavāc un jāsagaida un kur, info nemanīju. tad viņi brauc prom tik pirmajā. otrajā man jau atkal jābūt darbā ņiprai kā gurķītim. nu nevaru es tās nieka 2 brīvdienas vēl spēt izmitināt svešiniekus. man tās darba nedēļas nav tik vieglas, lai es savas niecīgā brīvdienas ziedotu tādai aferai.

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

(bez virsraksta)

from: [info]vilibaldis
date: Dec. 13., 2016 - 04:04 pm
Link

ikurāt, pārlieka šausstīšana pilnīgi un galīgi neveicina līdzdalību

Atbildēt | Iepriekšējais


Božena Chodunska

(bez virsraksta)

from: [info]bozena
date: Dec. 13., 2016 - 03:21 pm
Link

Neizmērojāms ir organizatoru optimisms un neizmērojama paļaušanās uz To Kungu, domājot, ka 10 000 ļaužu var brīvi izmitināt pieticīga izmēra pilsētā ar mazticīgiem iedzīvotājiem. Es tā saprotu, ka skolas un sporta zāles viņi nav pat apsvēruši.

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]unpy
date: Dec. 13., 2016 - 03:52 pm
Link

Ir vēl viena, gan jau organizatorprāt mazsvarīga nianse, ja visu pareizi saprotu, tad aukstākais nostūris, kur šie entuziasti līdz šim ir aizlūguši par visu, ko vien var, ir bijis Austrija. Pie mus gan šogad arī nekādus īpašos mīnusus nesola, taču brīvdienās publiskās telpas to pārvaldnieki ne ļoti steidz kurināt, jo budzēts katram ir tāds, kāds ir. Cik saprotu, viss ir kārtībā, skolas ir sarunātas un gan jau tās tiks arī apkurinātas, taču atkal jau sanāk kristīgais princips - paļausimies uz Dievu un tad jau visi pārējie mūsu vietā par savu naudu kaut ko saorganizēs :)) Nav no mīlīgākajiem principiem, manuprāt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]ernuerna
date: Dec. 13., 2016 - 04:12 pm
Link

piekrītu! Un vēl man šķiet, ka svētceļojums taču ir par ceļu pie sevis un Dieva pārvarot grūtības. Tad lai piedzīvot mazu izaicinājumu nakšņojot skolās.
Mani arī absolūti atbaida šis komunikācijas formāts.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]unpy
date: Dec. 13., 2016 - 03:59 pm
Link

+ gaidāmo viesu skaits tak esot 15000. Lai labāk varētu iztēloties, cik tas ir:

Atbildēt | Iepriekšējais