Īsi par malto gaļu
« previous entry | next entry »
Jan. 11., 2012 | 05:32 pm
Nu tā sagribējās maltās gaļas mērci, ka traks var palikt. Gatavošanas procesā tas viss, kas uz iepakojuma tomēr nodēvēts par "kotlešu masu", nevis malto gaļu, kā biju reiz iedomājusies, neatklājot savu procentuālo gaļas sadalījumu neesamību, sāka noslāņoties divās daļās - tauku emulsijā un pļuriņveida substancē, kuras struktūra un arī garša varētu līdzināties tikai un vienīgi vienreiz jau ēstai gaļai.
Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.
Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.
(bez virsraksta)
from: unpy
date: Jan. 11., 2012 - 06:16 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 09:30 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Jan. 11., 2012 - 09:34 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 09:36 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: tie_puteksni
date: Jan. 11., 2012 - 10:09 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 11:14 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: bozena
date: Jan. 12., 2012 - 10:28 am
Link
b) nāc citreiz, Waspiņ, pie Boženas tantas paēsties
Atbildēt