bljanna

Īsi par malto gaļu

Jan. 11., 2012 | 05:32 pm
No:: bljanna

Nu tā sagribējās maltās gaļas mērci, ka traks var palikt. Gatavošanas procesā tas viss, kas uz iepakojuma tomēr nodēvēts par "kotlešu masu", nevis malto gaļu, kā biju reiz iedomājusies, neatklājot savu procentuālo gaļas sadalījumu neesamību, sāka noslāņoties divās daļās - tauku emulsijā un pļuriņveida substancē, kuras struktūra un arī garša varētu līdzināties tikai un vienīgi vienreiz jau ēstai gaļai.

Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: