Īsi par malto gaļu

« previous entry | next entry »
Jan. 11., 2012 | 05:32 pm

Nu tā sagribējās maltās gaļas mērci, ka traks var palikt. Gatavošanas procesā tas viss, kas uz iepakojuma tomēr nodēvēts par "kotlešu masu", nevis malto gaļu, kā biju reiz iedomājusies, neatklājot savu procentuālo gaļas sadalījumu neesamību, sāka noslāņoties divās daļās - tauku emulsijā un pļuriņveida substancē, kuras struktūra un arī garša varētu līdzināties tikai un vienīgi vienreiz jau ēstai gaļai.

Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {7}

Božena Chodunska

(bez virsraksta)

from: [info]bozena
date: Jan. 12., 2012 - 10:28 am
Link

a) Var pirkt arī lielveikalos, tikai savs čoiss jāvērš pret šālīti ar uzrakstu "Maltā gaļa 100% cūkas/ liellopa/ ķengura/ ņurduļa etc.gaļa."
b) nāc citreiz, Waspiņ, pie Boženas tantas paēsties

Atbildēt