Īsi par malto gaļu

« previous entry | next entry »
Jan. 11., 2012 | 05:32 pm

Nu tā sagribējās maltās gaļas mērci, ka traks var palikt. Gatavošanas procesā tas viss, kas uz iepakojuma tomēr nodēvēts par "kotlešu masu", nevis malto gaļu, kā biju reiz iedomājusies, neatklājot savu procentuālo gaļas sadalījumu neesamību, sāka noslāņoties divās daļās - tauku emulsijā un pļuriņveida substancē, kuras struktūra un arī garša varētu līdzināties tikai un vienīgi vienreiz jau ēstai gaļai.

Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {7}

(bez virsraksta)

from: [info]unpy
date: Jan. 11., 2012 - 06:16 pm
Link

Malto gaļu jau grūti kaut kur nopirkt. Lielveikalos pēdējā laikā tirgo tikai maltajai gaļai līdzīgus priekšmetus.

Atbildēt | Diskusija


almighty_j

(bez virsraksta)

from: [info]almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 09:30 pm
Link

Bet kāpēc jāpērk lielveikalos? Pērk bodītē, pērk tirgū, atlasa smuku, liesu gabaliņu, palūdz, lai samaļ..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jan. 11., 2012 - 09:34 pm
Link

Laika nebija iet uz tirgu un mazajā bodītēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

(bez virsraksta)

from: [info]almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 09:36 pm
Link

:(

Atbildēt | Iepriekšējais


Edis

(bez virsraksta)

from: [info]tie_puteksni
date: Jan. 11., 2012 - 10:09 pm
Link

Man, piem. no mazajām bodītēm ir bail.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

(bez virsraksta)

from: [info]almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 11:14 pm
Link

whaaat? kāpēc?

Atbildēt | Iepriekšējais