Īsi par malto gaļu

« previous entry | next entry »
Jan. 11., 2012 | 05:32 pm

Nu tā sagribējās maltās gaļas mērci, ka traks var palikt. Gatavošanas procesā tas viss, kas uz iepakojuma tomēr nodēvēts par "kotlešu masu", nevis malto gaļu, kā biju reiz iedomājusies, neatklājot savu procentuālo gaļas sadalījumu neesamību, sāka noslāņoties divās daļās - tauku emulsijā un pļuriņveida substancē, kuras struktūra un arī garša varētu līdzināties tikai un vienīgi vienreiz jau ēstai gaļai.

Tas viss atrada savu atdusas vietu podā. Žēl tikai pupiņu, cukini un patērētā laika.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {7}

Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jan. 11., 2012 - 09:34 pm
Link

Laika nebija iet uz tirgu un mazajā bodītēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

(bez virsraksta)

from: [info]almighty_j
date: Jan. 11., 2012 - 09:36 pm
Link

:(

Atbildēt | Iepriekšējais