iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2009-08-07 19:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā un no kādām sastāvdaļām tu gatavo biešu auksto zupu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]auksts_entelekt
2009-08-07 21:01 (saite)
sīki,skaidiņās sagriež svaigu un marinētu gurķi, vistas girosu (to Rubeņu, kas skābens), tad sajauc ar kefīru un marinētām bietēm. Beigās iedrupina vārītu olu, pārkaisa ar dillēm un lokiem, un pasniedz ar karsti vārītu kartupeli, kas nolikts atsevišķi uz šķīvīšana, piekošanai ar pirkstiem.
Protams, sāli, piparus, etiķi pēc vajadzības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2009-08-07 21:04 (saite)
jā, kartupelis iet atsevišķi, es arī tā domāju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?