Inde ([info]auksts_entelekt) rakstīja,
sīki,skaidiņās sagriež svaigu un marinētu gurķi, vistas girosu (to Rubeņu, kas skābens), tad sajauc ar kefīru un marinētām bietēm. Beigās iedrupina vārītu olu, pārkaisa ar dillēm un lokiem, un pasniedz ar karsti vārītu kartupeli, kas nolikts atsevišķi uz šķīvīšana, piekošanai ar pirkstiem.
Protams, sāli, piparus, etiķi pēc vajadzības.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?