iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-08-28 00:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nezkāpēc tie spoki, no kuriem pa īstam baidos, ir sieviešu dzimuma. varbūt tam arī ir kaut kāds kanšfreidisks pamatojums. bet varbūt tas arī tikai tāpēc, ka mazas mirušas ļaunas meitenītes vispābā ir daudz šausmīgākas par maziem ļauniem mirušiem puisīšiem.

vispār mazi puisīši ir kaut kā nevainīgāki par mazām meitenītēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuskus
2005-08-28 00:52 (saite)
kad dzīvojām jordānas mazajā tumšajā šaurajā dzīvoklītī, ciemos bija atnācis mūsu melnais draugs. sēžam, dzeram kafiju, un pēkšņi viņš pielec kājās, izstiepj plaukstas uz priekšu un kaut ko pie sevis murmina. tad viņš apsēdās un paskaidroja, ka šajā mājā esot spoks. veca sieviete, kas te kādreiz dzīvojusi un tagad klīstot no dzīvokļa uz dzīvokli un skatās, ko tur nu katrs dara.
vispār vecā sieviņa it kā nebija ne ļauna ne baismīga. vienīgi dzīvoklis bija stipri par mazu un ar pārāk zemiem griestiem. diviem jau par šauru, kur nu vēl kompānijā ar spoku.

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2005-08-28 16:38 (saite)
Man mēdz būt bailes no maziem, dzīviem puisīšiem. Viņi tiešām mēdz būt šausmīgi. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mapet
2005-08-29 18:10 (saite)
nu kaspers nebija meitene, i ne drakula, i ne godzilla, i ne daudz citi mošķi - tās meitenītes nāk no āzijas - pēdējā laikā ļoti modē - jāmeklē tur izskaidrojums vispār kāpēc ir tādas mazas meitenītes un ko viņas grib.

mazie puiši ir pie maikla džeksona.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?