barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2019-08-14 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gražīgs

Is there an app for that?
Ja mājās ir nekārtība, var uzlūgt mājāzi un mājāzis visu nospodrina un sakārto un rodas kārtībiņa. Ar laiku kārtībiņa ieietas un mājāzi vairs nevajag, jo nekārtība nerodas, lead by example un šitais te viss.

Ja skapī ir nekārtība, arī var ielūgt burvju feju un voila.

BET KO DARĪT, JA NEKĀRTĪBA IR DATORĀĀĀĀ un visos tajos mākoņstumšanasuzglabāšanas pakalpojumos? Pat nevis "ko"darīt, bet kurš beidzot to postu ar mapēm un mapju apamšmapēm un sērdieņfailiem "pied_strat_V9_zim" sakārtos, izliks tā, ka es beidzot zināšu, kas man dropboksā, kas aiklaudā un kas, pie joda, vondraivā.


Te lūk, ir brīva vieta latentajiem bibliotekāriem jaunu pakalpojumu attīstībā- kataloģizācijas feja on demand. Es nesaprotu, kā mēs esam dadzīvojušies līdz vegānai majonēzei, baterijas dzītiem stāvričiem, bet mākslīgais intelekts manā vietā kārtīgi mapītēs neko nesaliek, pašai viss jāatceras. Nav godīgi :(.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mirdza
2019-08-14 13:10 (saite)
pirmais teikums nestrādā, ja mājās ir bērni, mandomāt.
es vienubrīd mūsu lieliskajai kārtības ieviesējai kā atvainodamās mēdzu teikt, ka mēs atkal rīkojam sacensības, lai mēģinātu iegūt nekārtīgākās mājas statusu. bet tad pārstāju, jo sapratu, ka pārāk bieži sāku atkārtoties. vairs nebija smieklīgi.
bet jebkurā gadījumā ir prieks, ka ik pa laikam māja iegūst manai sirdij tīkamu veidolu.

(Atbildēt uz šo)


[info]rediiss
2019-08-14 13:45 (saite)
Sasodīts, tiešām! To taču jau sen kādam vajadzeja izgudrot.

(Atbildēt uz šo)


[info]puce
2019-08-14 14:19 (saite)
Vai Tu lieto "CleanmyMac"? Manā gadījumā šis pilda drusku šo sadaļu, vismaz regulāri atgādina par lieliem un veciem failiem. Un piedāvā iztīrīt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2019-08-14 20:25 (saite)
Tas biš kas cits (un otrs, es kādu brīdi esmu aizgājusi otrā ābola pusē, esmu PC teritorijā), klīnings ta klīnings, man ir milzu nekārtībiņas mapju mapēs un sevišķi nesaprotama sistēma ar visiem tiem mākoņiem, kābrīd turējos tematiski, bet tagad viss sajucis, šodien savu sī vī ganīju stipri neefektīvi ilgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2019-08-14 19:13 (saite)
Ja šos orgskillus varētu adekvāti pārdot, es no tā tik vien dzīvotu. Pirms kāda laika sapratu, ka portvīna pudele (pat laba) ir par maz prasīts, lai drauga datorā atbrīvotos 120GB (drag&drop ja?) un visu varētu atkal atrast - pārāk daudz laika šis pasākums prasa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2019-08-14 20:23 (saite)
Lūk. Kļūsti par kouču, failorganizēšanas attīstības pavadoni, lūdzu lūdzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wowow
2019-08-15 11:05 (saite)
digitālais kuģis bruģis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?