barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-07-22 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinot par dabiņu, lēni pārslīdam pie SĒNĒM
Un tagad piedāvāju jaunu čikenbattlu, kurš atvērts ikvienam interneta lietotājam Latvijā. Komentārus kolapsēt diez vai vajag, bet demokrātos paspēlēt: droši


Poll #20443 Patiesība par Patiesību
Open to: All, results viewable to: All

Gaileņu mērci PAREIZI aizdarīt ir ar:

View Answers

SALDO krējumu
25 (59.5%)

SKĀBO KRĒJUMU
17 (40.5%)

Gaileņu mērcei MILTUS

View Answers

KATEGORISKI nepieliek
30 (71.4%)

PROTAMS, ka pievieno
12 (28.6%)

izteiksies par vēl kaut ko?

View Answers




dilles?
baltvīns?
cauraudzis: pros/cons?
vabrūt tomāti, mon dieu- kurš šeit būs tik perverss?
vēl kabačus varbūt? kāpēc vajag sapurgāt ko tik svētu kā pirmo gailenīšu mērci, dzeltenāko no meža deminutīviem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2015-07-22 21:10 (saite)
Ja gaileņu ir maz, bet ēdāju ir daudz, tad taisu "garo" mērci un tumēju ar miltiem. Ja gaileņu tik daudz, ka karoti stāvus iedur un tā negāžas, tad skaidrs, ka nafig vēl miltus. Par krējumu - ar variēju. Biežāk ledusskapī ir skābais un lieku tad to, bet principā kurš ir, to lieku. Abejādi garšo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zimbabve
2015-07-22 22:14 (saite)
Aha, man tāda pati metode.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?