barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-07-22 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinot par dabiņu, lēni pārslīdam pie SĒNĒM
Un tagad piedāvāju jaunu čikenbattlu, kurš atvērts ikvienam interneta lietotājam Latvijā. Komentārus kolapsēt diez vai vajag, bet demokrātos paspēlēt: droši


Poll #20443 Patiesība par Patiesību
Open to: All, results viewable to: All

Gaileņu mērci PAREIZI aizdarīt ir ar:

View Answers

SALDO krējumu
25 (59.5%)

SKĀBO KRĒJUMU
17 (40.5%)

Gaileņu mērcei MILTUS

View Answers

KATEGORISKI nepieliek
30 (71.4%)

PROTAMS, ka pievieno
12 (28.6%)

izteiksies par vēl kaut ko?

View Answers




dilles?
baltvīns?
cauraudzis: pros/cons?
vabrūt tomāti, mon dieu- kurš šeit būs tik perverss?
vēl kabačus varbūt? kāpēc vajag sapurgāt ko tik svētu kā pirmo gailenīšu mērci, dzeltenāko no meža deminutīviem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2015-07-22 21:00 (saite)
bez krējumiem nav tas, nav klasika. protams, ka var tikai ar sviestiņu un ēst, teiksim, ar pastu, vai vispār taisīt risotto, bet, bet, klasika ir krējuma mērcītē ar kartupelīšiem, un uz kartupelīšiem dillītes, un krējumiņš, protams, ka skābais, un klāt mazsālītu gurķīti piekost.... un labāk jau ar cauraudzīti (liesu, smaržīgi nokūpinātu) nekā bez, bet ja nav - var arī bez iztikt. un vēl - es tās gailenes nekapāju smalki (mamma tā darīja), bet atstāju lielos gabalos, mazās sēnītes pavisam veselas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2015-07-22 21:01 (saite)
un lai dies pasarg no miltiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?