barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-04-22 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par paralēlajiem universiem
Te unpijs šodien uzskatāmi cieš no kulinārās kultūras attīstības, skaidra lieta, sakārnīt, ar veco triku cirkā netiksi. Ir jāaug līdzi savai filmai un jāzina, ka bez smūtija un braunija nekāds brančs nesanāks. Lūk, darbadienas brančā esē uzgājos uz šādu resursu, kuru mudinu apmeklēt katru mazliet konservatīvu cilvēku (cilvēciņu? čau, krro_cilvēciņ, tu šito lasi?), lai tas vienā rāvienā noķer:
- kas ir blogs
- kas ir bloga zīmols (tur ir intervija ar upenes "zīmola dizaineri")
- kas ir saturīgs saturs
- kā "veselīgus saldumus" gatavo ekoloģiski norūpējušies svaigēdāji.

UPD.1.

Sadaļa "dzīvesstils" ir aizraujoša, savukārt nodaļa "par mums" man ir daļēji norāvusi jumtu. Sanāk, ka "mēs" formu jau sen vairs nelieto tikai viņa gaišība [info]kautskis. kā zināms, viņš lieto gludekli UN mēs formu. bet meitene- upene raksta par sevi daudzskaitlī.
Tad nu ielūkosimies viņu - meitenes un upenes- ikdienā.


3. kādi ir tava rīta skaistuma rituāli?

man ir ļoti svarīgi pēc pamošanās aiziet uzreiz uz vannas istabu-nomazgāju seju ar Madara attīrošajām putām, un sasmērēju ar krēmu .. -tas uzreiz pamodina un reizē arī dod enerģiju!.. ja nav nekur jāskrien-tā arī kādu laiku dzīvojos pa mājām.. vēlāk arī uzlieku minimālu makeup..-rūžš un uzacu zīmulis ir tas, ko ikdienā lieku uz sejas!.. [redakcija iesaka uzlikt grāmatas atvērtā veidā]

4. ko tu dari, lai mentāli justos labi, iesākot savu dienu?

..rītu vienmēr sāku pozitīvi, bet noteikti mierīgi-tas ir pats svarīgākais, lai mentāli justos labi!.. nevaru uzlikt radio, kur skan satraucoša mūzika!.. -daudz labāk patīk kas mierīgs apvienojumā ar pozitīvo! ..svarīgi, lai tas, ko pa dienu darīšu nebūtu velti izniekots laiks, bet gan piepildīts un vērtīgs, tad jau arī uzreiz mentāli jutīšos kā vajag!.. tādēļ plānošanai ir būtiska nozīme-tas ir mierpilns laiks, kad veltu laiku sev un sagatavojos garīgi visam priekšā stāvošajam.. -lai arī esmu komunikabla un draudzīga un man patīk būt ar cilvēkiem, -man patiesībā vajag diezgan daudz laiku pašai ar sevi!..
[mentāli profesionāls dienas sākums!]


upd.2. šo ar īpašu sveicienu piemēram, [info]vedjmah un [info]avralavral.

pēdējā laikā esmu mazliet norimusi dzīvojot!.. pati ar to neliekos mierā! -gribās lielāku tonusiņu dzīvojot!.. vēl vairāk darīt.. vēl vairāk sniegties uz izcilību! ..vakar tīrīju māju un domāju par to, ka, ja vien visu darot ar izcilības apziņu-nekas nevar neizdoties.. protams, visam ir vajadzīga pacietība un nekas nenotiek arī uzreiz.. bet kopumā, es uzskatu, ka tādā veidā ir iespējams sasniegt labāko rezultātu un augstākās virsotnes! un tas ir attiecināms uz visu- stādu audzēšanu uz palodzes, ēst gatavošanu, otra cilvēka mīlēšanu!.. uz darbu, ko katrs daram un gribam paveikt! tas ir tas, kas katru dienu mani dzen uz priekšu, kas mani iedvesmo dzīvot, būt par labāko sirdsdraugu, par labāku cilvēku un vēl labāku upenes bloga autori!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?