barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2013-10-12 13:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:oplā, jūzerpikča toksiska

salīdzinoši karaliski
Ap desmitiem uzrāvos no sapņa, ka tūdaļ jāiet uz nacionālo teātri (!) Barozzo un Solvitai Āboltiņai prezentēt Koncepts kaut kādam augsnes ķīmijas līdzeklim, bet sadizainētie slaidi palikuši otrā kompī un esmu tos taisījusi tā, ka neko neatceros un galva sāp no tā, cik ļoti mēģinu tam radīt acumirklīgu atrisinājumu. Izrādās, Barozzo un SĀ sapnī ir labs veids, paldies organism, uzraut mani iedzert ūdeni, apliecināt galvassāpes dabā, iegrābt ibumetīnu, ogli, ūdeni un pagriezties uz otriem sāniem. "Ļaunie sulfīti" telefonā teica moža balss no rudenīga dārza un neizturami garšīgi pie pašas auss balss arī dzēra kafiju, turpat, telefonā un rudenīgā dārzā, viss tāds, dzīves un zelta rudens apliecinātājs, kamēr runājot par zeltu un citiem metāliem man te pēļos nākas drošticami pašdiagnosticēt, ka šorīt no dzelzs organismā ir tikai zobu plombes.


Tagad ar tiem ibumetīniem asinīs, divām krūzēm kafijas un vārga pusluņķīša nīkulīgas fuetes (kad jums mājās nekā nav), sejas maskām sajūtos apmēram tā, kā pārfotošopēta bilde: apdolbīts skaistums, tālu no realitātes un jau stundu divas stundas ar sevi noturu stratēģisku strīdu par to, kā un vai un arī kāpēc un vai tiešām vajadzētu aizvest velo uz darbnīcu.
Strīdus ābols ir par to, vai tas jādara TŪDAĻPAT, MAZLIET VĒLĀK vai KONCEPTUĀLI.


No praktiskās dietoloģijas lielā trilemma ir McDonalds, Hesburger vai SteetBurger. Un TŪDAĻPAT, MAZLIET VĒLĀK vai KONCEPTUĀLI.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2013-10-12 14:24 (saite)
bet kāpēc, kāpēc man ir sliktāk par visiem?! es pat te pirms brīža apsvēru domu izvemties, bet tad tomēr nē, iedzēru buljonu un kolu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2013-10-12 14:28 (saite)
Oiii, jā, kola ar buljonu dziedē kā maigs pēlis, sodītā kārtā mājās kola beigusies. (Lūk, kam jābūt pagrabos! Kolas mucai!)

Un tai vīnu aplikācijai vajag papildus kolonnu- paģiru spēks ballēs.
Turās, visiem jāturās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]up
2013-10-12 19:35 (saite)
Preciizi mana recepte. 2 sorbexi guleetejot, borjomi, buljons, cola un 2 ali :))) un dziive ir almost skaista savaa riebiigumaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_zirgs
2013-10-12 14:39 (saite)
Streetburgers ir, manuprāt, veselīgākā izvēle. ;) teiktu, ka zirgam arī garšu kvalitātes labāk iet pie sirds, cenas gan ne.
Nepārcensties ar daudz ibumetīniem, ok? Tikai jāpagaida vai kas cits.
Smadzenēm patīk ūdens, glikoze (ļoti patīk, ja dod long run izdales ziņā), miegs vai domu novirzīšana uz ko citu, skābeklis un kustības, kas palīdz nest to skābekli pie viņu šūniņām.

Tagad atkal drusku jāpašķauda un jāpatīra hoānas no vīrusainiem izdalījumiem. Jī hā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2013-10-12 14:52 (saite)
jīhā, jā. es pamazām kļūstu gatava uzsākt došanos svaigajā gaisā. nu vēl tikai mazliet ūdens un jau gandrīz eju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2013-10-12 18:17 (saite)
tik burvīgs burvīgs ieraksts. bez ironijiem

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?