barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-12-04 22:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vāverēns zaķīšam par biznesu stāsta
Gočpendel, DnB bankas "dažiem ir jākrāj, citiem veicas" komunikācija šķiet daudz viedāka kā Swedbank zvēriņu sērija. Pasakas un stāsti, šķietama sirsnība un tuvums, lai aizietu prom no "gāzi grīdā" un uģa zemtura vārdā nosauktās "klientu nopakošanas" stratēģijas, visas tās stokbilžu sīrupainās "santehniķi! pieprasi līzinghipotēku uz 90 gadiem savam poršam!" stāstniecības, taču te šķiet, ka Saules akmens cilvēki ir mazliet pārliekuši un nav ilgstoši izgājuši no kabinetiem svaigā gaisā pastaigāt.

Toksiska paskata ezītis stāsta par Mastercard?
Vāveru tēvs apdrošinājis mājokli, lai lapsu ģimenē nebūtu postažas?
Par tieši cik lieliem idiotiem ir jāuzskata savi klienti, kuri bez naudasplūsmas ir arī pieauguši cilvēki? Tu nevari gribēt sev gudrus klientus vai cerēt uz viņu gudru uzvedību, ja pats runā ar tiem uķipuķi tēlos un zimbolos.







p.s. vai nav kādam jauno biologu NVO, kāds pulciņš vai kas tāds? [info]ezss, tu – būtu tak' mīļi uzrakstīt ierakstītu vēstuli :) skaistajām meitenēm no akvārija (c) un viņu draugiem par to, kā domā un par ko rūpējas meža zvēriņi, ko viņi ēd, kā sazinās savā starpā un nu, par to realitātes nepieciešamību . tīri tā, izglītojošos nolūkos. www.nezaimo-zverinus.lv.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-12-04 23:09 (saite)
Es gaidīju, es gaidīju par tām dzimumlomām. Apdrošināšanas kampaņā vispār bija neliels konfūzs, tur vāvers bija gādīgais ģimenes pragmatiķis, visu apdrošinājis, bet viņa sieva sēdēja blakus lapsam kūmiņam ar ļoti daudzsugu bērneļiem. ja jānim šmitam bija jautājumi par lāčplēša bioloģiskajiem vecākiem, tad es teiktu, ka Daudz Lielāks Jautājums ir par šīs vienādiņ saulainās ģimenes slepenajām gaitām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2012-12-04 23:21 (saite)
Lai gan, pavētot visādas pelavas atmiņu apcirkņos, attapu, ko man tas nedaudz atgādina. Sensenos laikos sanāca piedalīties dažādu grafisko drukas elementu prezentācijā vienai palielākai organizācijai. Uzklausīt visa veida kritiku un labojumus no klasiskas kundzītes - visu lietu speciālista, kura visu laiku lietoja argumentu "bet tas taču nav mākslinieciski". Kaut kādā brīdī neizturēju un piezīmēju, ka mūsu māksliniekam gan šis viss šķiet tīri mākslinieciski, uz ko pretim dabūju niknu "Jūs domājat, ka es neko nejēdzu? Es jaunībā esmu bērnu grāmatas ilustrējusi!!!". Pret šo, protams, iebilst vairs nebija ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?