barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-11-02 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
produkta procesuāli mokpilnās mokas
Kāds labs ļaužs bez ļauniem nodomiem pārnesa strādniecītei ēdienu, par kādu mana šņergas askētes daba ij nenojauta.

Jūs zinājāt, ka eksistē "marinēti un cepti siļķu tīteņi želejā?"

Kāpēc ir izpalicis blanšēšanas vai saulē kaltēšanas process?
Grillēta želeja? Žāvētas asakas?

Šitik daudz procedūras vienai nabaga siļķei.....Ak, modenais kuzīns, kurp tu eji. Es gribēju vienkāršus siļķu tīteņus, "mājas gaumē", ar krustnagliņu saspraustus, ar sīpoliņu. Progress, ja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lavendera
2012-11-02 15:36 (saite)
recepti studijā! veikala variants man garšo, tieši cepti marinētās, bet tur visādi konservanti sabāzti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2012-11-02 15:46 (saite)
nu tur viss, man šķiet, pa vienkāršo. es nezinu. bet varu pamēģināt uzģenerēt, lol.
zivis bija maziņas. laikam reņģes. tās laikam tika ceptas, liktas traukā ar veseliem piparu graudiem, lauru lapām un psrs laika klasiskajām garšvielām.
aplietas ar marinādi, kurā dominēja etiķis parastais.
kā omīte tur to želeju uzmuķīja, nav ne jausmas, nekad nekādu želeju nesmu taisījis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2012-11-02 15:48 (saite)
es cerēju uz siļķu recepti. reņģes garšīgākas ir ar ceptiem burkāniem, sīpoliem un tomātiem kārtu kārtām saliktas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-11-02 15:50 (saite)
http://www.garsigalatvija.lv/marineta-silke-ediens-pieaugusajiem/

mana vecmāmiņa šeit pieviesa nulto fāzi: vispirms zivis apcep.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?