barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-08-01 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jā, sports un endomondo, garlaicīgi par olimpisko, vot
Es pārskatu savas attiecības ar sportu, proti, tās tapušas vēl vasarīgi ciešākas un iet interesantā vektorā par kuru zināšu ieziņot pēc kāda mēneša or so. Spēks, izturība un intervāli ir mans jaunais interešu segments, ja mēs nerunājam par mūžzaļajiem uzstādījumiem: tīra galva, tievība un pacietība.

Viens no posmiem radās tāpēc, ka man maķenīt apnikusi drusku tā zāles vingrošana, rutīna iezagās, gribu kaut ko jaunu un sarežģītu, kur jāpamokās. Tā pirmdienas vakarā uzstādīju pers. rek. kraulā pamēģinot kustināt pēdas un kājas mazliet citādāk (pareizāk), kā iepriekš. Baigi kruti, sanāca turbo un varēja arī beidzot pamatoti taisīt retākas izelpas. Vienīgi no vakardienas abi mūspilsētas 50metrīgie baseini ir vasaras atpūtā.


Vēl esmu sākusi skriet, jo man ir jaunas kedas. Sakiet vēl, ka tam visam nav nozīmes - viņvakar piemēram tikai tā vien sevi izdabūju no uz galda-izstiepto-kāju komforta zonas laukā: "ej nu un amortizē savas kedas, dārgumiņ." Dārgumiņš, iekšējā grāmatveža dzīts, aptinās visa pulsometrā (pārdots, jo Sigma tomēr nerullē (man drīz vārdadiena, gribētu tādu ar gps tomēr un lai var peldēt arī (ievietojam bolacīša ikonu no skaipa))),uzcirta iecienītā adidaslera kunga trejstrīpas un gāja skriedināt ekipējumu gar jūras zibeņojošo krastu, izspārdot smilšu pilis, ielecot smilšu figūrā "sieviete" un iekrītot dažās bedrēs. Pirmoreiz mūžā man samērā patīk, velk un interesē skriet. Vienīgi, Magnēti šogad notiek nepareizās vietās, laikos, dienās, pārāk agri beidzās, etc un vienvārdsakot, ne tad, kad es apsvērtu iespēju apmaldīties mežā ar karti un kompasu un tās vīnogas ir skābas, tāpēc skrienu tāpat.


Uz rudeni būs jāsameklē kāda ķīniešu vingrošana, jo agrāk iecienītā joogotuve ir kļuvusi pavisam ezotērēti reliģiski ēteriska un pēdīgoreiz tāpēc sajutos, ka mans iekšējais karojošā luterāņa agni ir iededzies citā virzienā. Tā vi'š notiek, augt un tiekties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2012-08-01 12:27 (saite)
klau, varbūt vari kādu pulsometru ieteikt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-08-01 12:29 (saite)
o, man ir vesela teorija par pulsometetiem, bet es kavēju sapulci. vokorā, labi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]observer
2012-08-01 19:26 (saite)
Jā, magnētus šogad kaut kā neprasās, es teiktu. Izskaidrojuma tam nav, bet tātas notiekas

(Atbildēt uz šo)


[info]antons_v
2012-08-02 12:09 (saite)
Es, savukārt, nopirku jaunas kedas pagājušajā gadā, iekš tā specializētā maratonistu veikala, až 80Ls izliku. Noskrēju labi ja 5 reizes un viss, ibo ģimene un darbs visu laiku naturāli noēd. Tagad augšminētie apavi karājas uz nagliņas un gaida, kamēr bērni paaugsies.

(Atbildēt uz šo)


[info]puce
2012-08-20 11:08 (saite)
Saki, Bārbaliņa, vai kāju resnības jautājums Tev joprojām ir aktualitāte? Ja jā, man ir laba pieredze ar vakuuma trenažieriem, konkrēti eju uz OXY klubu pie cirka, bet vismaz pēc mājas lapas spriežot, otrā klubā varētu būt arī pedāļojamie trenažieri, kas savukārt Tev varbūt vairāk patiktu.
Visādā ziņā manas kājeles ir kļuvušas slaidākas un celulīts mazāk manāms, arī līdz šim žēlīgā asinsrite kājās ir visnotaļ apmierinoša.
http://www.oxyclub.lv/index.php/lv/
Sāku ar kuponu, izgāju 10 reizes, bet uzāķējos uz endorfīniem un nopirku vēl 20 reizēm, itogo aiz muguras jau 12.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-08-21 20:05 (saite)
Paldies! Kāju resnības jautājums ir gluži kā Šrēdingera kaķis: aktuāls un neaktuāls vienlaikus, bet paldies par norādi, pavērošu, keep me posted. :)

Pagaidām izskatās, ka korpusam patīk pārmaiņas rutīnā un sportdisciplīnu pamainīšana, bet raudzīs, kā tas uzvedīsies turpmāk. Man ir jāpārvar zināmi aizspriedumi pret "aparātprocedūrām", es tāds stipri manuāls cilvēks, ij masāžas patīk tādas, ar rokām (vai bankām, vai šarko, mon amour),

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puce
2012-08-22 12:11 (saite)
Tur var patestēt pasākumu. Un ar aparātiem saistība ir tā, ka Tu esi (apakšdaļa) aparātā iekšā, bet jākustās jau gan būs pašai :) tā ir reāla slodze vakuuma apstākļos. Tur var klubā 10 minūtes patestēt bez maksas tāpat un Cherry tagad atkal ir atlaides.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-08-22 12:18 (saite)
paldiesi, pamēģināšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2012-08-21 20:06 (saite)
...norāvās, jā.

nu ja. bet palasīšu un paskatīšos pie iespējas dabā, kā tas strādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?