barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-01-22 13:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visgribs mokās, visgribs cieš, visgribs grib lai zied
Teorētiski ir tā, ka man vajadzētu rakstīt līgumu, taisīt piecus piedāvājumus un divas prezentācijas, bet praktiski ir tā, ka gribas doties slēpot un vēl nav skaidrs, ar ko tieši, ar kuriem instrumentiem. Vai nu ar tām distancenēm vai nu ar kalnu slēpēm.

Apskatījos webcamus un laikam tomēr kalnus jāatliek, pat Kaķītī rindas, pff. Tātad, distancenes. Bet, vai vajag? Jāraksta līgumi un jātaisa piedāvājumi un prezentācijas. Un distancītes slēpot var arī vakaros vēlos, kad viss apdarīts.

Vēl man gribas pilnas palodzes ar hiacintēm un amariļļiem, jo šobrīd te nekas nezied, ziemassvētku kaktusi ir nīkst neizskaidrojamā nāvē (es vainoju jaunos istabas augus, piemēram to piparmētru. kad šamās nebija, kaktusi bija veseli kā rutki un ziedēja no novembra līdz maijam) un manuprāt, istabas augiem laiku pa laikam tomēr ir jāpriecē ar ziedēšanu.

Varbūt slēpošanas vietā aizbraukt puķpodu meklējumos un tad tos līgumus, tos piedāvājumus un to prezentāciju. Ar ziediem, vai?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-01-22 13:39 (saite)
pastrādā un tad ziedus. :) hiacinšu smaka netraucē. man no viņām paliek grūti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-01-22 13:42 (saite)
jā, jā, premiālā shēma, tāda kā. es atkal domāju par motivējošo shēmu. bet ticamāk, ka tā arī notiks.

es par tām orhidejām viendien atcerējos un tomēr brīnos, kā Tev šamās, centrālkurinātajā mājoklī zeļ un plaukst. laikam nooeksperimentēšu ar kādu vēl, tīri, hipotēzes apstiprināšanai, ka tas ir iespējams pat man.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-01-22 14:11 (saite)
nu, pirmkārt, man neko ļoti karsts nav ziemā un nesaulainās vasarās - drīzāk veselīgi vēss. palodzes platas un karstums pa tiešo viņām nenāk virsū. otrkārt, nekad neesmu pirkusi orhidejas iekš depo un visām tām vairumiepirkšanās vietām (par dāvinātajām gan nepateikšu) - iespējams pie vainas, ka viņas jau tur ir pamatīgi izmocītas un tad pie Tevis vienkārši mirst? treškārt, tiklīdz iegādājies - izcaurumo podiņu ar karstu naglu un liec dekoratīvā podiņā tā, lai ir šķirba starp abu podu maliņām. Varam arī sarunāt un kādreiz garām skrienot atskriet līdz manīm paraudzīt kā tas dzīvē izskatās. mēs jau laikam blakus kaut kur esam. šķirnes tiem pašiem falenopešiem ar dažādas - ir man viena sliņķīte gaiši rozā krāsā, kas zied salīdzinoši reti un salīdzinoši vārgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-01-22 13:54 (saite)
prezentācija bez iedvesmojoša amariļļa nav nekāda prezentācija!
(mums vispār ir kādi pāris z. kaktusi pumpuros, gribi?)
nu un pēc tam var sevi apbalvot ar slēpju priekiem, es akurāt šitā arī darītu.
akšulī iedvesmojošā amariļļa daļu taisos izpildīt arī bez prezentācijām un slēpošanas. ja no mājiniekiem neviens netaisās ziedēt, būs viņiem jauns draudziņš, vot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-01-22 13:59 (saite)
oooh. vispirms, pardonķe par piektdienu, ieslīgu a.god. strro furšetā un tomēr ne katru reizi var pagūt uz visiem pilsētas banketiem.


bet kur, kur tos amariļļus visjolabāk? Depo? Aldermaņa dārziecība? Slepenie punkti?

Zmsvētku pumpuros- šiem jau nepatīk, ka trauslajā pumpuru periodā kaut kur pārnēsā, atkal apvainosies. Trausli, izrādās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-01-22 14:09 (saite)
pardonēts :)
es pēc saviem amariļļiem eju uz rajona puķveikalu aina, nometņu/slokas. un es esmu augstās domās par mūsu z. kaktusiem, ibo viņi ir pieraduši pie spartiska dzīvesveida, cimperlība samērā zema. bet nu jā, risks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-01-22 14:13 (saite)
nu lūk, zis sounds laik a plan. Aiztecēšu pēc amariļļiem, par tiem ziemassvētku kaprīžiem ese vēl padomāšu un jā, kazi varētu noeeksperimentēt ar spartiskās audzināšanas treniņiem vēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2012-01-22 14:02 (saite)
Pamēģini tikai neaizbraukt slēpot! Visu laiku īdēt par to, ka nav sniega un nevar, edz, izslēpoties, tagad, kad, lūdzu - sniega līdz kuram jau nu kurienei, nevajag viņai sniegu, puķpodus vajag!

Sievietes...
:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-01-22 14:04 (saite)
draudziņ, es esmu pagājušajā nedēļā kādus ca 40 km noslēpojusi un cik vēl ar auto izbagarējusies pa pustēvzemi un darījusi to visu ar PRIEKU, tā ka nevajag šitos, "akjūsnepateicīgās". kādreiz [piecērtot papēdi] ir arī jā-strā-dā!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2012-01-22 14:07 (saite)
Un tagad ta ko, viss, tagad vairs sniegu nevajag tātad, ja?:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-01-22 14:11 (saite)
neee, vajag. vajag vēl. man patīk, ka ir sniegs un ka tā ir daudz. piemēram, man šorīt ļoti patika šis: igauņu jokiņš. </a>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2012-01-22 14:05 (saite)
un puķītes arī vajag, ja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]minchux
2012-01-22 15:22 (saite)
o!paldies par iedvesmošanu uz palodzes nosēšanu ar ziediem. Iešu ka otrdien uz tirdziņu un ņemšu amariļļus un hiacintes un uzstellēšu uz palodzes:)! Līdz tam jāpalasa, kā kopjamas un kur labāk likt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?