None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-04-18 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
“Conservatives care about things that are close to them; home, family, neighborhood. These are things one can have a sense of control over; a self-agency.

Liberals care about things far away from them; planet, climate, society. These are things out of their control.”

https://mobile.twitter.com/robkhenderson/status/1383488749053505538


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-04-18 19:23 (saite)

/Tas neizslēdz iespēju, ka visas pasaules konservatīvie varētu vienoties, ka laiks atbrīvoties no dažiem ne-konservatīviem režīmiem (ĶTR, Irāna, Krievija), atrisinot šo problēmu militārā ceļā. /

Emmm, tu domā ka rietumu pretgaisa, pretkosmiskā un vispār pretraķešu aizsardzība ir tik laba un NATO pašu nogādes līdzekļi tik efektīvi?

Man gan šķiet ka pretējai pusei atliek uzspridzināt vienu ``kobalta kuģi`` [gan jau tu zini kas tas ir] un finitta la comedia.

Un pat ja bez tā - vairāki desmiti trāpījumu un attiecīgi kodolsprādzienu tikai ķtr/ krievijas teritorijās varētu būt pietiekami lai fatālas problēmas rastos visiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2021-04-18 19:36 (saite)
To var panākt arī ar konteinerkuģi; nav vajadzīgas raķetes. MAD scenāriji netiek apskatīti. First-strike nozīmētu atbildes triecienus un šo režīmu beigas. Kāpēc lai viņi tā darītu? Bet tava atbilde labi parāda, ka arī militāra opcija ir riskanta. Vislabāk ir, īsti konservatīvā garā, nedarīt neko (t.i., pakļaut šos režīmus sankcijām un starptautiski izolēt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-04-18 19:58 (saite)
Nu vai izdarīt to ko ar PSRS, pārspēt. Saprotot viņu vājos punktus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?