None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-03-19 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Progresīvā nākotne
Cilvēki zem 18 gadu vecuma ir bērni, un viņu starpā ir arī LGBT bērni. Vismaz tā tas ir šeit - realitātē.
[info]hedera
"Father jailed after referring to biological female child as his daughter":
Hoogland had previously discovered that his daughter’s school had been showing her sexual and gender identity education materials known as “SOGI 123,” which the report referred to as transgender “propaganda videos.”

By the 7th grade, the school had changed his daughter’s name in the yearbook without telling her parents, and “socially transitioned” her with the input of gender ideologue psychologist Wallace Wong, who advised the pubescent child to take testosterone.

The report adds that Wong referred Hoogland’s daughter to the endocrinology unit at the local hospital, and that a “treatment” plan was put into action on her first visit.

“Here I am, sitting there as a parent, watching a perfectly healthy child be destroyed, and there’s nothing I can do but sit on the sideline — and according to Justice Boden at the time, cheer it on,” Hoogland said in an interview last year. “I can only affirm, or get thrown in jail.”


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-03-19 16:17 (saite)
Vai kāds vēl atceras stāstu par Lotu iekš Sodomas-Gomoras? Man tas vienmēr licies kā ļoti grotesks stāsts "that can't be true", bet mūsdienu realitāte parāda, ka tas visdrīzāk bija reāli faktuāls (ja neskaita sekojošo fire and brimstone no Dieva puses, kas ir too god to be true). Pervīgi pieaugušie, kas "vēlas iepazīt" tavus ģimenes locekļus, tajā skaitā bērnus un nepieņem atteikumu. Un paskat, šie pervīgie pieaugušie nu ir "akadēmiķi", tajā skaitā daļa no cibas sociālo zinātņu bomonda. Sargiet savu ģimeni no šiem mošķiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 18:54 (saite)
Kas ir šis Lots? Vai tu runā par to bībeles tēlu, kurš latviskajā tulkojumā tiek saukts Lats, un kurš pēc izbēgšanas no Sodomas piegulēja abas savas meitas? Sargiet savu ģimeni no ārējiem mošķiem, bet nesargiet no pervīgu tēvu tieksmēm, vai ne. (Un noteikti nesargiet no moralizētājiem, kuri piesauc bībeles tekstus, kurus paši nav lasījuši.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-20 15:55 (saite)
Jā, man arī likās pēcākie Lata vai Lota stāvokļi morāli apšaubāmi, jo incests nav laba lieta. Cik sapratu pēdīgais notika, jo nebija citas iespējas kā turpināt savu dzimtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-20 19:52 (saite)
Nu, pēc šitāda teksta, ja mans "diskusiju" stils būtu tāds pats kā tavējais, es tagad ietu apkārt pa cibu kladzināt, ka gnidrologs ir incesta apoloģēts un attaisno to ar dzimtas turpināšanas vajadzību.

Bet tā jau tāda ākstīšanās.

Nopietnāk par tā paša Lata tēmu - man te pienāca uz e-pastu honeybee komentārs, kuru artis kaut kāda iemesla dēļ ir atstājis noskrīnotu. Taču tas ir tieši par tēmu saistībā ar tavu pirmo komentāru, kur tu Latu uztaisi par kaut kādu bērnu aizstāvi un ģimenes sargātāju:

"man šķiet, ka viņš vispār no Sodomas izspruka kā reiz tādēļ, ka
piedāvāja savas meitas visam ciemam,

6 Un Lats izgāja pie viņiem ārā, vārtos, durvis aizbultēdams aiz
sevis, un sacīja: 7 "Brāļi, nedariet taču tādu grēku! 8 Redziet,
man ir divas meitas, kuras neviens nav atzinis; es likšu viņām iznākt
pie jums, un jūs varat tām darīt, kā jums labpatīk, tikai tiem
vīriem nedariet nekā, tāpēc ka tie nākuši mana jumta pavēnī.""

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?