None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2020-01-19 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tu esi atsvešināts. Nopērc mežu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slikts
2020-01-21 01:22 (saite)
iespējamā varas līdzsvara amplitūda ir plaša, no absolūtisma līdz anarhijai, un sociāldemokrātija ir būtiski līdzsvarotāka par neoliberālismu; demokrātiskais sociālisms vēl vairāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2020-01-21 11:55 (saite)
eh, veids, kādā tu runā par socdemokrātiju..tev nešķiet, ka arī tas ir utopisks, anahronisks romantisms, ko no aizgājuša politekonomiskā kompleksa un situācijas projicē uz šodienu? Socdemokrātija bija 50tie, 60tie, būveti uz kara centralizētās ekonomikas bāzes, 70tie bija tās krīze un likumsakarīga izjukšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-01-21 22:18 (saite)
Sociāldemokrātija neko nemaina varas līdzsvarā, kā mēs to labi redzam Rietumeiropas valstīs, kas sen ir zem tā pakava. Visi saka, ka ASV ir oligarhija, bet tajā, atšķirībā no Zviedrijas vēl arvien pastāv reālā demokrātija, vārda brīvība un reālas ideoloģiskas ķorkas starp dažādu grupu interesē. Eiropā ir tikai Viena Pareizā Partija, kaut kādas citas partijas, kas vienmēr iet koalīcijā ar VPP un margināļi - ļaunie nacīši vai tankīškreisie, kur neviens neņem par pilnu. Dabiski, ka VPP katrā no šīm valstīm kalpo vienam """"globālajam tirgum"""".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?