antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-10-15 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Antivax ironija
Komiski, ka antivakseri, kas baidījās no vakcīnas saķert vēzi vai palikt sterili, nonākuši slimnīcā pat acis nemirkšķinās par jauno pretvīrusa preparātu molnupiravir, kura darbības princips kā reizi ir bojāt RNA reprodukciju (pamatā, cerams, Covid RNA), radot reproducēties nespējīgas mutācijas.

Protams, "Because molnupiravir works by disrupting how the coronavirus replicates RNA, there could be a concern of a similar effect on human DNA or RNA. (..) in its clinical trial, Merck didn’t test the drug on pregnant women. “In the trial, not only did they exclude women who were pregnant, breastfeeding, or anticipating becoming pregnant, but they also told the men enrolled in the trial that they couldn't have unprotected sex with women for a week after they were done with their medication,”"

Ups! 🙄


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-10-16 16:12 (saite)
Es jau cerēju, ka varbūt tās sēnes Tev tur kaut ko pavērs, bet nekā! Varbūt pamēģini nākamreiz lielāku devu un bez zāles?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-10-16 16:51 (saite)
Iemesls kāpēc tik asi vēršos pret cilvēkiem, kuri atbalsta sliktas lietas kā reiz paaugstināta empātija. Ja man tās nebūtu, tad tas viss būtu kā pīlei ūdens.
Nezinu ko tu domā ar to linku. Man personīgi psihonautiskie ceļojumi šobrīd rada tikai prieku un bezrūpību. Necenšos izlikties, ka tie dod kādu dziļu izpratni par lietām, jo tie nedod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-16 17:37 (saite)
Sliktās lietas šajā gadījumā būtu vakcinācija?

Par empātiju es runāju tāpēc, ka neredzu, ka Tu vispār saprastu, par ko citi cilvēki reāli satraucas un domā (empātija nenozīmē "žēlumu"). Līdz ar to oponē kaut kādiem iedomātiem rēgiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-10-16 22:10 (saite)
Šobrīd pārāk daudz cilvēku satraucas par neesošam problēmām, jo pakļaujas propagandai. Man pret viņiem ir empātija, jo saprotu viņi vājumu. Tajā pašā laika es nekad nebūšu līdzdalībnieks viņu atkarībā no šīs propagandas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-10-16 21:57 (saite)
Tu vērsies pret cilvēkiem kuri atbalsta sliktas lietas ļoti selektīvi, tālu ne pret visiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-10-16 22:11 (saite)
Tu un tavi viedokļi priekš manis nav vērā ņemami. Tu vienkārši nesaproti kas notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?