adele_varbut ([info]adele_varbut) rakstīja,
@ 2020-12-19 14:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viena lieta, ko es gribētu saprast, ir, cik liela ir iespēja inficēties tajās testēšanas būdiņās. Protams, gribas domāt, ka ir piedomāts par to, kā šādu iespēju reducēt līdz minimumam. Tomēr, ņemot vērā, ka tām cauri katru dienu iet ļoti daudz cilvēku, no kuriem daļa ir slimi, turklāt mediķi var būt noguruši un nenokontrolēt visus higiēnas apstākļus, šis tomēr liekas variants, ko vērts ņemt vērā, īpaši, ja gatavojies testēties. Turklāt pat tad, ja visu izdara it kā pareizi - droši vien nav taču tā, ka mediķis, kas tur strādā, nemitīgi pūš gaisā dezinfekcijas līdzekli. Un, ja vīruss kādu laiku kavējas gaisā, varbūt, ka šādā mazā būdiņā tas var ietekmēt vismaz nākamo cilvēku, kurš testējas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saccharomyces
2020-12-19 14:58 (saite)
par slimnīcām pilnīgi piekrītu, ka riski ir milzīgi, jo slimnieki un personāls tur tomēr uzturas ilgstoši. taču bez konkrētiem, datos balstītiem pierādījumiem tam, ka cilvēki tiešām inficējas testēšanas punktos, tas nedaudz izklausās pēc stāsta no sērijas "cilvēkiem, kas nav bijuši uz testu, sūta īsziņas, ka tests or pozitīvs", tas ir, drusku sliecas sazvērestības teoriju virzienā. taču būtu ļoti interesanti papētīt un noskaidrot, jo, tā kā neesmu ne mediķis, ne eksperts, savas kompetences ietvaros iespēju, ka šis ir reāls risks, protams, nevaru izslēgt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2020-12-19 15:12 (saite)
Jā, es domāju tāpat. Es vienkārši būšu apprehensive dodoties us tām testa vietām, ar uztraukumu no sērijas - can't trust humans; ja vien tas nav caurbraucamais. Gan jau ka piestūķētos veikalos ir līdzīgas iespējas vai lielākas pat noķert.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?