putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2018-08-30 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
noskatījos Sīmaņa Mūri, nu bļa.
mēs savas iedzimtās pieticības, taktiskuma un arogances vienlaicīgi apvienojuma dēļ nekad neuzvarēsim šajā (ideloģiskajā?) karā. (jā, mēs negribam karot, mēs negribam uzvarēt, bet tādos tiek ierauti neprasot un negribot).
tie daži, kas kaut ko dara atbilstoši savai izpratnei, tiek intelektuālās elites izsmieti, nozākāti, labākajā gadījumā saņem vīpsnājošus, vīzdegunīgus skatienus.

lāpu gājiens ir sūds, lāčplēšdienas krastmala ir patētiski, 16. martā neērti novēršamies un, nedodies, kā par dzsv jutīsies krievi.
tikmēr daugavpilī tūkstoši dodas svētku gājienā ar krievijas karogiem rokās, skandinot putin, rosija, un sagērbuši pirmklasniekus padomju formastērpos liek kopā ar veterāniem armijas mašīnās, lai dotos parādē un vicinātu sarkanās neļķes. nē, viņiem nav neērti, nav kauns, viņiem ir prieks un lepnums no sirds, asaras pār vaigiem aizkustinājumā.

es nezinu, kas ir pareizi darīt, es tikai zinu, ka daugavpils un liepāja ir vienādā attālumā no rīgas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2018-08-30 14:19 (saite)
lūk!

(Atbildēt uz šo)


[info]heda
2018-08-30 14:21 (saite)
Paldies, ka to pateici!

(Atbildēt uz šo)


[info]heda
2018-08-30 14:44 (saite)
Un šī vīpsnājošā arogance pret nacionālo, kopīgām vērtībām, valsti nav tik nevainīga kā tās sludinātāji to mēģina pasniegt. Vēl lielāka nelaime, protams, mazie, noderīgie krancīši, kuri cenšas būt tikpat progresīvi kā "viedokļu līderi".

(Atbildēt uz šo)


[info]nistagms
2018-08-30 15:20 (saite)
es agrāk par šo biju dusmīgs, bet tad sapratu, ka man jau arī īsti nav iemesla piedalīties tevis nosauktajos svētkos, jo sanāk, ka es svinu savu piederību pieticīgai, arogantai, skaudīgai un ienaidniekiem pakaļā-lienošai nācijai. tas nozīmē tikai to, ka šai nācijai ir jāmirst dabiskā nāvē, tās neatkarība ir bijis milzīgs un lieks darbs.

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2018-08-30 23:29 (saite)
Noskatījos tavos pusgaišajos logos šovakar. Lēni garāmbraucot. Tik noskatījos, ka nepamanīju stirnu izskrienam uz ceļa priekšā. Bet nu viss labi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2018-09-01 11:11 (saite)
dullais, neretini mūsu buku populāciju! :) tie te elsdami, pūsdami pa vakariem klenderē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?