nu... vienu superautoritatīvu linku tā uz sitiena nevarēšu iemest, bet kladzināts visapkārt gadiem - TV, drukātā prese utt. īstenībā baigi strikti šim ieteikumam sekoju - nekad, nekad otrreiz tajā pašā eļļā neko necept.
Drīkst vai nedrīkst tas nevienu neinteresē. Nu vismaz iekš food industry. Ēdināšanas iestādēs eļļa tiek mainīta vienreiz nedēļā un ja sākumā tā ir zeltaina, tad uz nedēļas beigām cauri tu tai noteikti neredzēsi, nemaz nerunājot par kvantumiem, kas tai izgājuši cauri.
Bet runājot par cepšanu ar eļļu uz pannas, pat ja tā ir pirmā reize, ieteicams cept uz mazas uguns, jo eļļai pārsniedzot noteiktu temp. (uz sitiena neatcerēšos) tā kļūst kaitīga. Cepjot uz lielas uguns labāk izmantot sviestu.
from: petrovichs
date: Jan. 1., 2009 - 09:20 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jan. 1., 2009 - 09:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Jan. 1., 2009 - 09:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Jan. 1., 2009 - 09:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: porcupine
date: Jan. 1., 2009 - 09:21 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jan. 1., 2009 - 09:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: porcupine
date: Jan. 1., 2009 - 09:31 pm
#
īstenībā baigi strikti šim ieteikumam sekoju - nekad, nekad otrreiz tajā pašā eļļā neko necept.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kaplacis
date: Jan. 1., 2009 - 09:31 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: petrovichs
date: Jan. 1., 2009 - 09:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: komeeta_naak
date: Jan. 1., 2009 - 10:38 pm
#
Atbildēt
from: petrovichs
date: Jan. 1., 2009 - 11:21 pm
#
Atbildēt
from: samantta
date: Jan. 1., 2009 - 11:40 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Jan. 2., 2009 - 05:08 pm
#
bet, ja to nemaina nedēļām, tad gan.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bez_sakars
date: Jan. 2., 2009 - 02:23 am
#
Bet runājot par cepšanu ar eļļu uz pannas, pat ja tā ir pirmā reize, ieteicams cept uz mazas uguns, jo eļļai pārsniedzot noteiktu temp. (uz sitiena neatcerēšos) tā kļūst kaitīga. Cepjot uz lielas uguns labāk izmantot sviestu.
Atbildēt