Jan. 2., 2009 | 02:23 am
No:: bez_sakars
Drīkst vai nedrīkst tas nevienu neinteresē. Nu vismaz iekš food industry. Ēdināšanas iestādēs eļļa tiek mainīta vienreiz nedēļā un ja sākumā tā ir zeltaina, tad uz nedēļas beigām cauri tu tai noteikti neredzēsi, nemaz nerunājot par kvantumiem, kas tai izgājuši cauri.
Bet runājot par cepšanu ar eļļu uz pannas, pat ja tā ir pirmā reize, ieteicams cept uz mazas uguns, jo eļļai pārsniedzot noteiktu temp. (uz sitiena neatcerēšos) tā kļūst kaitīga. Cepjot uz lielas uguns labāk izmantot sviestu.
Bet runājot par cepšanu ar eļļu uz pannas, pat ja tā ir pirmā reize, ieteicams cept uz mazas uguns, jo eļļai pārsniedzot noteiktu temp. (uz sitiena neatcerēšos) tā kļūst kaitīga. Cepjot uz lielas uguns labāk izmantot sviestu.