vistas galja
« previous entry | next entry »
Feb. 2., 2007 | 05:34 pm
posted by: zelta_meiteniit in pajautaa
Kaadas veel garshvielas bez karija var pievienot vistas galjai? Un nav kāda laba recepte,kā pagatavot brieža krūtiņu?
from: goo
date: Feb. 2., 2007 - 05:37 pm
#
Atbildēt
from: antuanete
date: Feb. 2., 2007 - 05:40 pm
#
Vistai var likt praktiski jebko, atkarībā no gaumes uz garšvielām. Es parasti lieku oregāno (raudeni) vai timiānu - tas cepšanai (vistu apsmērē ar sinepēm vai kādu skābo ievārījumu + garšvielas). Zupai labi iet klāt baziliks. Sautēšanai var mest visu ko kopā (visi augšminētie, arī estragons, majorāns, kurkuma), piešaujot arī ingveru.
Orientējies pēc smaržas, tad jau nevilsies :)
Atbildēt
from: aleja
date: Feb. 2., 2007 - 05:51 pm
#
ja cep vistas fileju uz pannas, tad kruta ir nopirkt taizemiešu vistas garšvielu un kopā ar kokosriekstu pienu/krējumu.
vēl viens variants vistas filejai - sagrieztu gabalos vistas fileju apvārta kartupeļu miltos, aplej ar gaišo sojas mērci un cep. cepšanas laikā var pievienot ķiploku. apkārt vistas gabaliņam veidojas tāda lipīga un ļoti garšīga mērcīte.
vistas gaļu var arī iepriekš marinēt citronā un tad cept parastā veidā un tad ar daudz zaļumiem.
Atbildēt
from: sabela
date: Feb. 2., 2007 - 05:52 pm
#
Atbildēt
from: mikstmiesis
date: Feb. 2., 2007 - 06:09 pm
#
Atbildēt
from: po
date: Feb. 2., 2007 - 07:50 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pr0cessed
date: Feb. 3., 2007 - 11:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais